Jerry Seinfeld optužen da je prodao lažni Porsche 356

Slavni komičar i strastveni kolekcionar automobila suočit će se s optužnicom da je prodao neoriginalan Porsche 356 iz 1958. godine.

Naime, u sklopu dražbe održane 2016. godine u Amelia Islandu na Floridi prodao je 18 rijetkih klasika iz svoje kolekcije, među kojima je i sporan Porsche 356 A 1500 GS/GT Carrera Speedster iz 1958. godine.

Novi vlasnik za njega je istresao čak 1,54 milijuna dolara da bi detaljnom provjerom ustanovio kako automobil nije originalan. Zasad nije poznato koliku odštetu potražuje od poznatog komičara.

Kad je Jerry Seinfeld saznao o čemu se radi, angažirao je svojeg odvjetnika koji se tužitelju stavio na raspolaganje te istakao kako je Seinfeld spreman angažirati nepristranog procjenitelja da pregleda automobil te učiniti sve kako bi se ovaj slučaj završio na pravedan način.

Ekipa stručnjaka s kojom surađujem nije primijetila ništa sporno kad sam kupovao taj automobil. Novi vlasnik će biti potpuno obeštećen. U šoku sam zbog otkrića, jer sam cijelo vrijeme živio u uvjerenju da je konkretan Porsche 356 A 1500 GS/GT Carrera Speedster potpuno originalan te da shodno tome ima veliku kolekcionarsku vrijednost, izjavio je Jerry Seinfeld.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.