Jelena Pehar za Jabuka.tv o nadolazećim make up trendovima

Jelena Pehar uspješna je hercegovačka vizažistica koja svojim radom uljepšava lica mnogih djevojaka. Nakon dugogodišnjega rada u Širokom Brijegu, Jelena se prošle godine preselila u Ljubuški te od ove godine, uza Široki Brijeg, svoju djelatnost polako uspostavlja i u Ljubuškom.

Za portal Jabuka.tv Jelena je o svojim počecima rekla:

“Odavno volim estetiku, modu i šminku, a ovo je nekako usko vezano uz moju djelatnost. Uvijek su me fascinirale transformacije i boje. Šminkanjem sam se počela baviti amaterski, kao i svi vizažisti, na prijateljicama, sestri itd. Onda sam odlučila to nadograditi znanjem i vještinama i početi se time profesionalno baviti. Prije malo više od pet godina završila sam Make up akademiju Ministry of Beauty kod Borisa Čavline u Zagrebu i tako dobila prvi certifikat. Od tada se aktivno bavim ovim poslom.”

Iako se po završetku bečke Make up akademije Ministry of Beauty odlučila vratiti i svojim poslom baviti u Hercegovini, Jelena ima i vrijednih inozemnih uspjeha te je radila i na Cro A Porteru, emisijama na RTL televiziji, Keune reviji itd.

O samoj motivaciji za šminkanje, Jelena govori: “Djevojke su često, a naročito u nekim važnijim životnim trenucima, nesigurne u sebe i u svoj izgled. A svaka je djevojka na neki svoj način lijepa. Želja mi je da šminkom snažnije istaknem ljepotu koju svaka od njih ima i pomognem im da budu hrabrije i samopouzdanije u tim njima važnim trenucima. Ja ih ne činim ljepšima. Samo naglašavam i ističem ljepotu koju već imaju. Motivira me spoznaja da mogu doprinijeti i tako biti dijelom nečije sreće. A, najveća nagrada uvijek bude onaj sretni osmijeh na kraju šminkanja.”

Za čitatelje portala Jabuka.tv Jelena je pripremila i nekoliko make up savjeta za ovu godinu:

Baby roza

Ovo je definitivno boja 2017. godine. Baby roza unijet će svježinu u lice, nosit ćemo je na usnama, kapcima i obrazima.

Highlight

Izbacujemo konturiranje, ali nastavljamo s već poznatim trendom highlighta. Uz nadolazeće svježije lookove svakako ide i highlight. Njega možete nanositi na jagodice, vrh nosa, iznad usne, na ramena… Teksture highlighta treba uskladiti sa svojom kožom.

Sjajila za usne

Izbacujemo mat ruževe koje smo nosili zadnjih nekoliko godina i mijenjamo ih sjajilima za usne. Sjajila također doprinose svježijem make up trendu, a samim time i vi izgledate puno svježije nego prije.

Statement obrve

Ovo mi je osobno možda i najdraži nadolazeći trend. Zaboravite jako iscrtavanje obrva i umjesto toga zamijenite ih uredno počešljanim i prirodnijim izgledom. Prema potrebi ih samo malo nadopunite olovkom ili sjenilom za obrve, ali nikako ih nemojte jako uokvirivati.

Porculanski ten

Porculanski i njegovan ten mogu izdvojiti kao završetak ove priče. Hidratizirajte kožu! Čista i njegovana koža preduvjet je za savršen izgled šminke na vašem licu. Prije šminkanja svakako nanesite hidratantnu kremu kako bi koža mogla normalno disati tijekom dana te zadržati elastičnost. Tijekom jakih vrućina, nosite i odgovarajući SPF faktor.

Jelenin rad možete pratiti na njezinoj Facebook stranici i na Instagram profilu.

(www.jabuka.tv)

7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.