Jednostavni, a puno znače: Evo poklona koje bi žene doista željele za Valentinovo

Ono što bi žene zaista željele je malo više mira i odmora, a ovi pokloni podrazumijevaju upravo to. Priuštite im dan bez kuhanja ili čišćenja i jutro s kasnijim buđenjem – pišu 24 sata.

Više sna – ako imate djecu, to znači da se ljepša polovica svako jutro diže ranije da bi sve stigla napraviti. Dignite se umjesto nje za vikend i pustite je da se odmori.

Pomoć u kući – oslobodite je od svih poslova za samo Valentinovo ili bilo koji dan koji ona poželi. Ako ste u mogućnosti, možete angažirati i čistačicu koja će sve pospremiti i ispeglati.

Masažu – to je poklon koji će joj uvijek dobro doći.

Večera koju ste vi skuhali – ako je ona inače kuharica u vašoj kući, sigurno će joj dobro doći dan predaha. Neka ona tu večer sjedi i uživa, a vi nju tetošite i poslužujte. Jako će cijeniti vaš trud.

Naručena večera – čak i ako kuhanje nije vaša domena i znate da se u tome ne biste nikako snašli – naručite dostavu. Poslužite toplo i iznenadite je.

Preuzmite inicijativu za planiranje – organizirajte tu večer potpuno sami i iznenadite je. Samo joj najavite da bude spremna tad i tad.

Wellness vikend – za većinu žena ovo je sinonim za potpuno opuštanje. Ako imate djecu, zamolite bake da ih pričuvaju, organizirajte sve i otiđite na zaslužen odmor.

Čuvanje djece – večer samo za vas, bilo da ćete otići u restoran, kino ili šetnju osigurat će vam više prostora za bliskost. Organizirajte čuvanje djece kod osobe u koju imate povjerenja tako da se žena ne mora brinuti.

Male stvari – napunite teglu njezinim omiljenim slatkišima, zavežite mašnu i imat ćete originalan poklon koji će joj sigurno svidjeti.

Manikura, pedikura, masaža lica – iako to ne znači da ćete vas dvoje zajedno uživati, to će vrijeme biti ipak posvećeno samo njoj.

(www.jabuka.tv)


9 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.