Jedna platforma već prodala sve turističke vaučere Vlade FBiH

Na domaćoj platformi ”OdmoriuBiH” prodani su svi turistički paketi po umanjenoj cijeni vaučera u iznosu od 200 KM, koje je osigurala Vlada Federacije BiH.

Hvala svima još jednom na nevjerojatnom interesu i 3.333 kupljena paketa u 25 sati. Onima koji su bili najbrži, najsretniji i najspretniji u ovom procesu želimo da provedu nezaboravne trenutke na destinaciji koju su odabrali, poručili su iz tima Odmori u BiH.

Svi raspoloživi vaučeri na odmoriubih.ba su iskorišteni i trenutno nije moguće izvršiti kupovinu ponuda s vaučerima.

S obzirom da je određeni broj kupaca odabrao plaćanje uplatnicom u procesu smo obrade pristiglih uplata, te ukoliko se ispostavi da neki od kupaca nije dostavio uplatnicu na vrijeme vratit ćemo taj vaučer u prodaju u skladu s pravilima. Molimo sve kupce koji još nisu dostavili svoje uplatnice da to urade u roku navedenom u uputama za uplatu, u suprotnom će vaučeri biti poništeni, pojasnili su iz tima “OdmoriuBiH”.

Prodaja turističkih vaučera Vlade FBIH krenula je u ponedjeljak na još dvije platforme “eKupon” i “Citydeal flyfly travel”. Za sada nema informacija da li su se na ove dvije platforme prodali vaučeri, prenosi Fena.

Ukupan broj raspoloživih vaučera je 10.000, a svaka od tri odabrane online platforme putem kojih se program realizira dobila je trećinu od ukupnog broja vaučera koji su dostupni građanima.

Uvjeti kupovine su da osoba ima najmanje 18 godina i da ima prebivalište u Federaciji BiH ili registrirano prebivalište u Brčko distriktu BiH, ali i entitetsko državljanstvo Federacije BiH te da nije ranije kupila ovaj paket u okviru ovog programa na jednoj od tri odabrane platforme.

Turističke pakete po umanjenoj cijeni vaučera možete pronaći na:

eKupon

Citydeal flyfly travel

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.