Jedan od najgorih filmova Ryana Reynoldsa dobiva nastavak

Glumac Ryan Reynolds velika je filmska zvijezda, ali to ne znači da su njegovi filmovi imuni na neuspjeh.

U svojoj karijeri snimio je neke filmove koje su kritičari pokopali, a sada jedan od njegovih najgorih filmova dobiva nastavak.

Riječ je o nastavku Reynoldsovog filma R.I.P.D. snimljenog 2013. godine u kojem se popularni glumac udružio s holivudskom legendom Jeffom Bridgesom u borbi protiv hordi zlih duhova koji se skrivaju među ljudima kako bi pobjegli od smrti.

Unatoč uzbudljivom zapletu, film je naišao na mlake kritike te na Rotten Tomatoesima ima samo 12% pozitivnih ocjena kritičara.

Molim vas, molim vas, nemojte to gledati. Cijenite svoje vrijeme više nego ja, napisao je jedan kritičar u vrijeme izlaska filma.

Sada, gotovo desetljeće od izlaska filma, holivudski producenti su odlučili da bi trebao dobiti nastavak. R.I.P.D. 2: Rise of The Damned, prema IMDb-ju, već je završio sa snimanjem, a glavne uloge tumače britanski glumac Richard Fleeshman i Jake Choi.

Osim toga, ne zna se puno o radnji, ali čini se da se Reynolds neće vratiti za drugi dio. Umjesto toga glumac je usredotočen na sljedeći film o Deadpoolu i trenutno se priprema za ponavljanje uloge popularnog stripovskog junaka.

(www.jabuka.tv | Foto: Scott Garfield/Universal Pictures)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.