Je li ”Hercegovački poljubac” najbolji za mekane usne?

Na sve češćim okupljanjima kreativaca u Mostaru i malim sajmovima ručnih radova mogu se vidjeti razni proizvodi, od nakita i torbi, zahvalnica, kozmetike pa sve do prirodnih prehrambenih proizvoda.

Na jednom od takvih sajmova za oko nam je zapeo štand sa prirodnim preparatima, a na njemu jedna mala kutijica na kojoj piše ”Hercegovački poljubac labello”.

Zanimalo nas je što je to hercegovačko u tom preparatu za njegu usana, a saznali smo da iza ”Hercegovačkog poljupca” stoji educirana medicinska sestra koja već godinama radi u struci, a u slobodno vrijeme prikuplja ljekovite trave i od njih pravi razne ljekovite kreme i meleme za svoju obitelj i prijatelje te ih pakira u male praktične kutijice koje djevojke posebno vole jer ih uvijek mogu ubaciti u torbicu i ponijeti sa sobom gdje god da krenu.

hercegovacki poljubac 3

Zanimalo nas je i što se to nalazi u tom balzamu za njegu usana, pa je dobio naziv po Hercegovini, a na naš upit autorica nam je rekla da se u hercegovačkom poljupcu kriju tri poljska cvijeta najljekovitija na području Hercegovine.

Svi proizvodi koji se kriju pod imenom ”Prirodni preparati” rađeni su od 100 % prirodnih sastojaka bez dodataka bilo kojeg konzervansa po receptu koji se prenosi s koljena na koljeno.

hercegovacki poljubac 2

Podsjeća li doista na Hercegovinu, ne znamo, ali znamo da našoj najbržoj čitateljici ili čitatelju poklanjamo jedan primjerak ovog prirodnog balzama za njegu usana. Svoje podatke (Ime, Prezime, Adresa i Kontakt telefon) pošaljite na mail [email protected] uz naznaku maila ”Hercegovački poljubac”. Sretnu dobitnicu ili dobitnika obavijestit ćemo mailom tijekom četvrtka.

(www.jabuka.tv)1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.