Javio se sin zaraženog oskarovca i otkrio kako mu se roditelji osjećaju, a ima i poruku za sve

Američki oskarovac Tom Hanks i njega supruga Rita Wilson nove su žrtve pandemije koronavirusa, a glumac je o svemu javnost obavijestio na svojim društvenim mrežama.

Hanks je napisao da su se on i supruga testirali u Australiji gdje on snima novi film, a rekao je kako su osjetili umor, bol i blagu vrućicu, a testovi su potom pokazali kako su oboje pozitivni na COVID-19.

Nakon što je glumac obavijestio sve o zarazi, javio se i njegov sin Chat koji je izvijestio o njihovu zdravstvenom stanju.

Da, istina je, moji su roditelji dobili koronavirus. Ludo. Oboje su u Australiji jer mi je otac snimao tamo film. Upravo sam s njim razgovarao telefonski, oboje su dobro, nisu čak ni toliko bolesni. Nisu zabrinuti oko toga, ne paničare, ali svakako prolaze kroz potrebne zaštitne mjere, naravno, rekao je Chat, čime je pokušao umiriti javnost.

View this post on Instagram

🙏🏻❤️

A post shared by 𝗖𝗛𝗘𝗧 𝗛𝗔𝗡𝗞𝗦 🇯🇲 (@chethanx) on

Ne mislim da je to nešto oko čega treba biti previše zabrinut, ali cijenim svačiju zabrinutost i dobre želje, ali mislim da će sve biti u redu. Cijenim sve. Ostanite sigurni, volim vas, zaključio je sin oskarovca, prenosi Večernji.hr.

Podsjetimo, Hanks je na svojim društvenim mrežama napisao da će oboje biti “testirani, promatrani i izolirani kako nalažu zaštitne mjere”.

Osjećali smo se malo umorno, kao da imamo prehladu i bolove (…) Da budemo jasni, kao što se trenutno preporučuje, testirali smo se na koronavirus i utvrđeno je da smo pozitivni, napisao je Hanks.

Doznali smo da je član našeg filma o Elvisu, koji je trenutačno u pretprodukciji u Australiji, pozitivan na Covid-19, navodi se u priopćenju filmskog studija Warner Bros bez imenovanja Toma Hanksa.

Dodaje se i da rade s relevantnim australskim zdravstvenim agencijama kako bi identificirali i kontaktirali sve koji su možda došli u izravan kontakt s “tom osobom”.

Tom Hanks i supruga imaju koronavirus

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.