Jane Fonda priznala: “Mislila sam da neću doživjeti 30-u i da ću umrijeti kao ovisnica”

U velikom intervjuu, koji je dala povodom svog 80. rođendana, glumačka legenda Jane Fonda otkrila je mnoge nepoznate detalje o sebi. Rekla je kako žali što nije provela više vremena sa svojom djecom, progovorila o propalim brakovima, ali i priznala kako nikada nije mislila da će živjeti toliko dugo.

Ona je jedna od holivudskih legendi, a 21. prosinca proslavila je svoj 80. rođendan. U velikom intervjuu za magazin PeopleJane Fonda rekla je kako je jednostavno zahvalna što je još uvijek živa.

“U mladosti, bila sam uvjerena da neću doživjeti 30. godina. Mislila sam da neću dugo živjeti i da ću umrijeti usamljena i ovisna o opijatima. Nisam mislila da ako i doživim ove godine da ću i dalje biti aktivna i zdrava te da ću još uvijek raditi. Sretna sam i zahvalna zbog toga”, otkrila je Jane Fonda.

Njezino djetinjstvo obilježila je obiteljska tragedija. Njezina majka Francesbolovala je od psihičke bolesti te je počinila samoubojstvo kada je Jane imala 12, a njezin brat, glumac Peter Fonda tek 9 godina. Jane je oduvijek idolizirala svog oca, glumačku legendu Henryja Fonda, iako je rekla da je emotivno bio izrazito hladna osoba. Zbog svega toga u tinejdžerskim je danima bila jako nesigurna i usamljena.

S bulimijom se borila desetljećima, čak i u vrijeme kada je doživjela neviđeni uspjeh u Hollywoodu te je osvojila dva Oscara. Danas su sve te brige daleko iza ove glumice, aktivistice i spisateljice. U intervjuu za People dotakla se i toga što je sve naučila o životu i ljubavi, pa čak i svoja tri braka – onaj s režiserom Rogerom Vadimom, aktivistom Tomom Haydenom i medijskim mogulom Tedom Turnerom.

“Ako se ne osjećaš dobro niti sigurno, bježi iz te veze”, savjetovala je svojim obožavateljima te dodala kako najviše žali što nije provela više vremena sa svojom djecom dok su odrastala, prenosi Tportal.hr.

“Zahvalna sam što sam postala bolja što sam starija – manje sam kritična i manje osuđujem, naučila sam praštati. Zaista sam se trudila da postanem bolji čovjek.”

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.