James Franco suočen s teškim optužbama: Studentice tjerao na simulaciju scena seksa – Jabuka.tv

James Franco suočen s teškim optužbama: Studentice tjerao na simulaciju scena seksa

Glumac James Franco suočen je s ozbiljnim optužbama za nedolično ponašanje prema ženama. U tužbi koje su podigle dvije žene u Los Angelesu tvrdi se kako je njegova nekadašnja glumačka škola omogućavala Francu i njegovim suradnicima da maltretiraju žene, piše Guardian.

Glumac koji je nominiran za Oscar za ulogu u filmu “127 sati” bio je iza škole koja se zvala Studio 4, a osnovao ju je zajedno s kolegom Vinceom Jolivettem. Sarah Tither-Kaplan i Toni Gaal bile su žene koje su platile 300 dolara mjesečno za sate i još 750 dolara za masterclass koji uključuje seksi scene. U tužbi se navode kako su studentice morale snimiti video kasetu za audiciju, a sve je pregledavao Franco.

Kako se navodi u tužbi, tijekom audicije i satova mlade su studentice tjerane da sudjeluju u simuliranim seksualnim scenama koje su bile daleko od standarda uobičajenih u filmskoj industriji.

Uz to im je obećavano kako će im se omogućiti uloge u budućim projektima.

Tither-Kaplan tvrdi kako je Francova škola dovela do uloge u jednom od njegovih budućih filmova. Sudjelovala je u scenama orgije kada je Franco namjerno maknuo plastičnu branu koja je pokrivala vaginu tijekom simuliranja oralnog seksa.

Franca su Tither-Kaplan i još četiri žene lani već optužile za nedolično ponašanje, no tada je njegov odvjetnik uspio odbaciti optužbu.Upitan da prokomentira nove optužbe samo je kazao kako “nema komentara”.

Žene koje su optužile glumca kazale su američkim medijima kako se nadaju da će njihova tužba potaknuti i druge žene koje su bile s njima u školi da se jave.

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.