Jägermeister: Sarajevo još uvijek priča o najzabavnijem prevoznom sredstvu

Odavno sinonim za pomicanje granica kad je party u pitanju, Jägermeister je Sarajevu donio novu dimenziju zabave, party na šinama koji nije stao tijekom čitavog festivalskog tjedna.

Jägermeister Party tramvaj za koji se danima tražila karta više, Sarajlijama i prijateljima grada, otkrio je i novi vizualni identitet branda, s dominantnom zelenom bojom, zlatnim logom i nezaobilaznom narančastom bojom natpisa.

Party tram je ponudio nesvakidašnji oblik zabave, gdje su se posjetitelji ljuljali u ritmu glazbe i vožnje, rashlađujući se savršeno ledenim shootovima.

Party koji je doslovno kružio gradom, atrakcija je o kojoj se priča i nakon festivala, čime je Jägermeister tim dobio potvrdu da je ispunio svoj izazov, pomicanje granica kada je odlična zabava u pitanju.

Frenkie, Kontra i Indigo, Gramphonedzie, Six, Nino Selektor… samo su neka od imena u čijim izvedbama su party putnici mogli uživati, a dok društvene mreže gore od fotografija, donosimo vam još malo festivalske party atmosfere u aftermovieu na ovoj poveznici:

Tramvaj više nikad neće biti percipiran samo kao dosadno prijevozno sredstvo!

(www.jabuka.tv)