Jägermeister običnu noć pretvara u posebnu

Save the Night globalna je inicijativa koju je pokrenuo Jägermeister za izravnu pomoć kreativnoj industriji tijekom prvih mjeseci pandemije virusa COVID-19.

Druženja i zabava bili su rezervirani isključivo za virtualnu stvarnost i streaming servise, no uz nesebičnu pomoć Jägermeistera milijuni ljudi diljem svijeta su se mogli zabaviti kroz online aktivnosti koje su bile besplatne na web stranici: www.save-the-night.com.

Osim zabave za široke narodne mase, Jägermeister je kroz ovaj projekt osnaživao i nastavit će osnaživati i Meistere odnosno majstore svog zanata kako širom planete, tako i one iz Bosne i Hercegovine. Zahvaljujući #SavetheNight, ljudsko tijelo nepogrješivo poseže za starim mehanizmima i navikama – noge plešu u ritmu glazbe, a razmišljanje o svakodnevnim brigama i problemima prestaje, bar na trenutak!

Jägermeister jamči da ćete uskoro skakati u mjestu, bez obzira na lokaciju na kojoj se u danom trenutku budete nalazili, plesati bez ritma, gurati se, možda gunđati, prosuti omiljeni biljni liker po sebi ili po nekome od ekipe, uništiti omiljeni komad garderobe.

Spremni ste za akciju i zabavu? Ako je odgovor potvrdan, zapratite službeni Jägermeister BiH Instagram profil i budite strpljivi – uskoro stižu informacije!

*Sponzorirani članak