Jägermeister i Garden of Dreams predstavili novu dimenziju virtualne zabave

Subotnja premijera videa  i DJ seta  dvojca Affter Affair i beogradskog DJ-a Kristiana Molnara, na službenom You Tube kanalu sarajevskog Garden of Dreams, dio je globalne Jägermeister incijative Save The Night u Bosni i Hercegovini.

Save The Night incijativa ima za cilj da kroz nesvakidašnje projekte pruži pomoć i podršku svima onima koji noćni život čine jedinstvenim iskustvom, a čiji je rad u proteklom razdoblju onemogućen.

Inspirirani pozitivnom energijom koju donosi putovanje, druženje i glazba, Jägermeister i Garden iof Dreams predstavili su publici jedinstven audio – vizualni doživljaj. DJ set ukomponiran s kratkim videom približio je čar putovanja, odlazak na glazbeni festival ili koncert i rasplesao mnoge u svojim domovima. Krov Sarajevo International Airport-a pretvoren je u virtualni plesni podij, a DJ setovi uz zalazak sunca pružili su posebnu atmosferu.

Nazdravljajući ledeno hladnim Jägermeisterom, uz poštivanje svih epidemioloških mjera, u premijeri videa su mogli uživati gosti Merriot Sky Lounge-a u Sarajevu, kluba Sonic u Banjoj Luci i caffe bara Big Ben u Širokom Brijegu.

Suradnja s Garden of Dreams, u okviru incijative Save the Night, pružila je našim fanovima jedno novo iskustvo kada je dobra zabava u pitanju. Video i glazbeni event približili su dobar osjećaj koji nam donosi putovanje i druženje s ekipom, a krov sarajevskog aerodroma kao virtualni “plesni podij” je donio novu dimenziju klupske atmosfere, poručili su iz Jägermeistera.

Ukoliko ste propustili premijeru, video je dostupan na službenoj You Tube stranici Garden of Dreams.

Idemo li zajedno na putovanje?

*PR članak