Jacques Houdek osuđen na 3 mjeseca zatvora!

Pjevač Jacques Houdek treći je put u dvije godine osuđen na zatvorsku kaznu zbog prijetnji novinaru Vedranu Strukaru, javlja Dnevnik.hr

Sudac Općinskog kaznenog suda u Zagrebu Mladen Žeravica, kontroverznog pjevača osudio je na tri mjeseca zatvora zbog prijetnji smrću i vulgarnih prijatelji u ožujku 2008. koje je uputio novinaru Strukaru.

Zbog novinskog članka ‘Poreznici istražuju Houdeka zbog prodaje ulaznica na crno po vrtićima i školama’, Jacques je tada uputio niz prijetećih i vulgarnih poruka sadržaja ‘polomljene noge’, ‘sređena faca’, ‘iskopane oči’, ‘prerezani grkljan’, ‘razbijena glava’, ‘potrgani zubi’, ‘Ubit ću te mater ti j****’.

U sudskom procesu Houdek se branio kako je on vrlo dobronamjeran i pošten pjevač koji nikad nikome nije prijetio. No, nakon izvođenja dokaznog postupka, pribavljanja dokumentacije od PU Zagrebačke sudac Zeravica donio je presudu.

Strukarov odvjetnik Krešimir Mateković ističe kako je zadovoljan presudom jer nije bilo nikakve dvojbe od samog početka kako je Houdek doista prijetio Strukaru, a sada će podići i privatnu tužbu za naknadu štete sto je njegov klijent Strukar već i najavio, a dobivena sredstva ce donirati u humanitarne svrhe.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.