Jack’s Barber Shop ponovno se otvara u Banja Luci

Želeći podići svijest o važnosti movembera, globalnog svjetskog pokreta čiji je cilj skrenuti pažnju na važnosti preventive kada je zdravlje muškaraca u pitanju, Jack Daniel’s i ove godine organizira besplatan Barber Shop na dobro poznatoj lokaciji “Kod Brke” u Banja Luci.

Tradicionalni Barber Shop će u mjesecu studenom posjetiteljima nuditi besplatno šišanje i uređivanje brade. A zna se da pravi gentlemeni uvijek brinu i o damama, pa će tako Jack’s Barber Shop damama ponuditi besplatno šminkanje.

Pored ovih tretmana, posjetitelji i posjetiteljice Barber Shopa moći će uživati i u okusima najpoznatijih koktela s Jack Daniel’som.

Barber shop je od svojih početaka bio mjesto okupljanja stanovnika grada, gdje se nerijetko raspravljao o važnim temama, sklapali poslovi i vodili važni razgovori. Jack’s Barber Shop, koji će biti aktivan svakog četvrtka, petka i subote u tijeku mjeseca studenog, ima za cilj podržati svjetski pokret movember i ukazati na važnost prevencije kada je zdravlje u pitanju.

Osim besplatnog šišanja i uređivanja brade, Jack’s Barber Shop spremio je iznenađenje i za žene

Pored Barber Shopa, Jack Daniel’s je za kraj spremio i jedno posebno iznenađenje za ljubitelje viskija:

Još uvijek ne možemo otkriti o čemu se radi, ali možemo potvrditi da će se ljubiteljima viskija izuzetno dopasti. Ukoliko budete jedan od posjetitelja Jack’s Barber Shopa krajem mjeseca i budete imali sreće, nazočit ćete jednom veoma zabavnom eventu, poručili su iz Jack Daniel’sa.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.