Jabuka.tv na prvom letu Mostar – Osijek – Jabuka.tv

Jabuka.tv na prvom letu Mostar – Osijek

U Zračnu luku Osijek u četvrtak je iz Mostara sletio zrakoplov tipa Saab SF-340A ukrajinskog zrakoplovnog prijevoznika AeroJet Airlines kapaciteta 33 putnika.

Radi se o promocijskom letu tvrtke Sea Air, u suradnji s agencijom PRO PAK Hercegovina, koja je ovaj zrakoplov unajmila od ukrajinskog prijevoznika s namjerom uspostavljanja putničke linije između Mostara i Osijeka. Povratna karta iznosi 95 eura.

Iz Mostara je pristigla skupina od 20-ak poslovnih ljudi i novinara, među kojima je bio i Marinko Šimunović, zamjenik generalnog direktora Direkcije za civilno zrakoplovstvo BiH.

PROMOTIVNI LET MOSTAR-OSIJEK-MOSTARU Zračnu luku Osijek danas je iz Mostara sletio zrakoplov tipa Saab SF-340A…

Posted by Zračna luka Osijek on 3. rujan 2015

Goste je pozdravio Domagoj Marinić, direktor Zračne luke Osijek, naglasivši kako je jedan od temeljnih ciljeva osječkog, kao i svakog drugog aerodroma, ostvariti što više zrakoplovnih linija.

”U posljednje dvije godine Zračna luka Osijek ostvaruje sve veći putnički promet, a to ne bilo moguće bez otvaranja novih putničkih linija. Stoga pozdravljamo namjeru zračnog povezivanja Osijeka i Mostara i vjerujemo kako će ta linija koristiti ne samo klasičnim putnicima, nego i poslovnim ljudima koji će prepoznati prednosti ovakvog prometnog povezivanja dvije udaljene, ali bliske regije kao što su Slavonija i Hercegovina”, istaknuo je Marinić.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.