“Ja sam na te ponosan”: Hit Mate Bulića i Tarapana Banda premašio milijun gledanja

Pjesma “Ja sam na te ponosan” Mate Bulića i Tarapana Banda u nešto više od mjesec dana premašila je 1,2 milijuna gledanja.

U pjesmi čiji spot otkriva mnoge ljepote Hercegovine opjevan je odnos oca i sina koji su uzajamno ponosni jedan na drugoga.

U pitanju je emotivna pjesma koja govori o ljubavi između oca i sina, ali i rastanku. Rastanci su tužni, ali ljubav nikada ne prestaje, poruka je koju su Mate i Frane sjajno iznijeli u ovom duetu kojemu je od prvoga slušanja osiguran uspjeh.

Mi smo navikli na to, da je život mazio, uvijek neke druge, jedan je od stihova ove pjesme koji se mogu vezati za život u Hercegovini jer Hercegovce život nikad nije mazio.

Glazbu i tekst radio je hitmejker Dušan Bačić, a aranžman i produkciju Bojan Dragojević iz Empire studija. Režiju spota koji je sniman u etno selu Herceg u Međugorju i uz slap Kravica u Studencima kod Ljubuškog, za Orange videos potpisuju Rok Maver i Bojan Dragojević.

Mate Bulić i njegov rođak Frane Pehar snimili su već niz dueta s kojima su osvajali svoju publiku, ali ovakvu suradnju do sada niti jedan od njih nije imao.

“Ja sam na te ponosan”: Mate Bulić i Frane Pehar kao otac i sin u novom hit duetu

(www.jabuka.tv)


29 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.