Izvučeni parovi završnice turnira Liga Hercegovine 2015.

U četvrtak je u prostorijama HT Eroneta, generalnog sponzora završnog turnira općinskih pobjednika liga mjesnih zajednica ”Liga Hercegovine 2015.”, održano ždrijebanje parova.

Goste, predsjedavajućeg i članove međužupanijske koordinacije Liga mjesnih zajednica, povjerenika ovogodišnjeg natjecanja i medije, pozdravio je predsjednik Uprave HT Eroneta Vilim Primorac kazavši: ”U HT Eronetu poseban naglasak stavljamo na društvenu odgovornost i tako sponzorstvima i donacijama podržavamo ogroman broj projekata različitog karaktera, od projekata kulture, glazbe, humanitarnih akcija i naravno sporta.

Ovaj projekt kojeg smo podržali i lani, promovira prave vrijednosti; sportski duh, druženje i suradnju između općina. Iskoristio bih priliku te poželio sreću svim ekipama i naravno, neka najbolja pobjedi!”

Potom je izvukao parove koji će igrati prema sljedećem rasporedu:

24. kolovoz:
Čapljina – Livno,
Stolac –Tomislavgrad

25. kolovoz:
Mostar – Grude
Ljubuški – pobjednik drugog para (Stolac –Tomislavgrad)

26. kolovoz: 
Posušje – Široki Brijeg
Čitluk – pobjednik prvog para (Čapljina – Livno)

U četvrtak, 27. kolovoza, su na rasporedu polufinalne utakmice.

Ove će se godine sve utakmice kao i sama završnica Lige Hercegovine održati u Gradskom sportskom centru u Ljubuškom, a svaki dan će se igrati po dvije utakmice u 20.30 i 21.30 sati. Završna utakmica će se igrati u petak, 28. kolovoza u 22.00 sata.

U slučaju vremenskih nepogoda, utakmica će se igrati u Gradskoj dvorani Ljubuški.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: