Izvrstan uspjeh članova plesnog studia ”Flash” u Beogradu

Tijekom proteklog vikenda Plesni studio “Flash” Mostar je sudjelovao na međunarodnom dvodnevnom plesnom natjecanju u Beogradu.

Na natjecanju je Plesni studio “Flash” ostvario izvanredne rezultate, te bio jedini predstavnik iz grada Mostara, a zajedno sa plesačima iz Bijeljine predstavljao Bosnu i Hercegovinu na ovom prestižnom događaju.

MTV Koreografija imena “Get Down” koju su izvele juniorke studija je prema ocjenama sudaca izborila kvalifikacije za prestižno natjecanje na Gala Event-u, te time je koreografija Plesnog studija “Flash” proglašena jednom od 12 najboljih koreografija iz dva natjecateljska dana na Gala Event-u za grupe, formacije i produkcije

Time smo predstavili Bosnu i Hercegovinu i Mostar u najboljem svjetlu. Samo natjecanje kao i Gala Event su okupili vrhunske plesače iz Srbije, Makedonije, Turske, Hrvatske, Crne Gore, Kipra, Ukrajine i Bugarske. Ponosni smo na naše trenere i plesače koji su ostvarili odličan plasman te natjecali se na Gala Event-u, rame uz rame sa vrhunskim plesačima iz spomenutih država, ističu iz PS ”Flash”.

1. Mjesto – MTV Comercial Junior Group – Koreografija “Get Down”
1. Mjesto – Open Group Junior – Koreografija “Cirkus”
1. Mjesto – Show dance Formation Kids – Koreografija “Wonderland”
1. Mjesto – Jazz Dance Jouth Trio – Koreografija “What is Jazz”
1. Mjesto – Lyrical Formation Junior – Koreografija “Recovery”

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.