Izviđač vratio poznato lice na mjesto trenera – Jabuka.tv

Izviđač vratio poznato lice na mjesto trenera

Petar Šuvak, koji je početkom prosinca 2019. godine imenovan trenerom prve momčadi RK Izviđač Central osiguranje, zahvalio se na povjerenoj funkciji te odstupio je s mjesta prvog trenera u klubu.

Napomenimo, “Skauti” su pod vodstvom ovog mladog stručnjaka, u završnici prvenstva, ostvarili tri pobjede, svladani su Iskra i Konjuh na domaćem parketu te Vogošća u Vogošći.

Nakon ostavke Petra Šuvaka, Uprava kluba je promptno reagirala te je za novog trenera imenovala Tonija Čolinu, bivšeg dugogodišnjeg trenera u klubu, a trenutno izbornika Kadetske rukometne reprezentacija Bosne i Hercegovine.

U svojoj trenerskoj karijeri Toni Čolina je sezonu i pol vodio momčad RK Konjuh, a prije toga bio je pomoćni trener prve ekipe RK Izviđača CO u razdoblju od 2013. do 2017. i to Zdenku Grbavcu “Grbi” i Dariju Mikuliću, a u istom razdoblju bio je prvi trener RK Izviđač CO II.

Također, radio je i kao trener u omladinskim kategorijama u Školi rukometa Izviđač, s kojima je nizao uspjehe na završnicama državnih prvenstava.

Toni Čolina je profesor sporta i magistar kineziologije te je ujedno i nositelj EHF master coach licence. Sretno, Toni!, navodi se na službenoj stranici Izviđača.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.