Izuzetno uspješna godina za Helen Doron obrazovnu grupaciju

Povećana potražnja za učenjem engleskog jezika za djecu širom svijeta odrazila se i na poslovni uspon Helen Doron edukacijske grupe. U 2015.-toj godini su se čak 104 nove franšize pridružile internacionalnoj franšiznoj mreži.

Globalna potražnja za visokokvalitetnim tečajevima engleskog za djecu, komplementarnim postojećim školskim programima učenja engleskog jezika, kao i za predškolce kako bi se naučili dvojezičnosti, bila je vjetar u leđima impresivnom rastu Helen Doron franšize.

„Najveći rast u broju učenika ostvarili smo kod mlađe djece, počevši od onih u dobi od 1 do 2 godine, no jednako tako i među tinejdžerima,“ kaže Helen Doron, jezikoslovka i pedagoginja, direkorica i osnivačica Helen Doron Limited.

„Sve već broj roditelja uviđa važnost izvrsnog poznavanja engleskog jezika, kao i iznimne vrijednosti Helen Doron metode. Roditelji svojoj djeci žele dati dar engleskog jezika, ali bez dodatnog stresa rada u učionici. Helen Doron je je pravo rješenje za to. Naši programi se temelje na uspješnoj metodi uz koju je učenje zabavno. Kroz pozitivne poticaje, djeca su motivirana za učenje i samopouzdanje u radu“, rezimirala je Helen Doron.

Više od 125 tisuća učenika pohađalo je Helen Doron tečajeve u 2015. godini; sa 104 nove franšize, kompanija predviđa rast od 10 % u broju učenika u 2016. godini.

Helen Doron osnovala je Helen Doron obrazovnu grupaciju 1985. godine, radeći na vlastitim materijalima i glazbi kako bi pomogla djeci pri razumijevanju i govoru engleskog jezika. Doron je komentirala: „Zadnjih smo 30 godina moj tim i ja marljivo istraživali načine na koji djeca uče. Svoje zaključke smo uspjeli ukomponirati u naš jedinstveni pristup – učenje kroz pozitivan poticaj, ponavljanje, zabavu i često korištenje glazbe, koja je zajednički nazivnik za sve naše programe. Svaki program temelji se na vlastitim načelima koji udahnjuju život Helen Doron metodologiji.“

„Dok ulazimo u 2016. godinu, povećano potraživanje se već može osjetiti; promet na našim društvenim mrežama, YouTubeu i web stranicama, popularnost naših aplikacija i broj slušatelja naših radio-postaja – English Teen Radio, Helen Doron Radio, www.helendoronradio.com – svi dosežu rekordne brojke. Očekuje nas još jedna godina iznimnog napretka“, dodaje Simon Darr, viši direktor marketinga, Helen Doron Ltd.

„Orijentirani smo za širenje svih naših programa na nova tržišta, kako bismo i dalje nastavili ohrabrivati potencijal učenja kod beba, djece i tinejdžera i osigurali najbolje materijale koji će pridonijeti uspjehu.“

O Helen Doron obrazovnoj grupaciji

Helen Doron edukacijska grupacija stoji na čelu inovativnih obrazovnih sustava, osiguravajući prvorazredne obrazovne programe i kvalitetne materijale za bebe, djecu i adolescente diljem svijeta još od 1985. godine. Njihova vodeća franšiza, Helen Doron English, zajedno sa Helen Doron Kindergarten, MathRiders te Ready Steady Move! franšizama, danas obuhvaća gotovo 900 centara za učenje u Europi, Aziji i Južnoj Americi. Do danas je više od 2 milijuna djece učilo kroz jedinstvenu Helen Doron metodologiju.

U Bosni i Hercegovini škole postoje u Sarajevu, Mostaru, Banjaluci, Tuzli, Zenici Travniku i Širokom Brijegu. Upravo je u tijeku zimski upisni rok,a sve informacije vezane za škole u Mostaru i Širokom Brijegu možete dobiti na 063/916-000.

(www.jabuka.tv)