Izložba ratnih fotografija u Širokom Brijegu

U Narodnoj knjižnici u Širokim Brijegu održat će se izložba ratnih fotografija. Izložba će se održati u petak, 31. srpnja 2015. godine, s početkom u 20.00 sati.

Kao poseban gost najavljen je Ante Nazor, ravnatelj Hrvatskog memorijalno-dokumentacijskog centra.

mail.google.com

Ako vas zanima ratna fotografija, a i fotografija općenito, svakako navratite u Narodnu knjižnicu u Širokom Brijegu i pogledajte do sada neviđene fotografije ratnih fotoreportera.

(www.jabuka.tv)

19 komentara

 • Doc.dr.sc.ANTE NAZOR je pravi znanstvenik.Čudo stručnjak.Hrvat!!
  Molim organizatora da se potrudi, da što više ljudi dođe pogledati a posebno poslušati.
  Sve povale za ovu izložbu.

 • da su znali ne bi sigurno..zato rata neće bit još 20-30 godina dok ne pomremo svi mi koji smo iz prve ruke svjedočili vremenu 90-tih, kad dođuz novi glupsoni opet će nafurati neku nacio-fašističku retoriku i ratovati da bi njima bilo bolje (da zatru kriminal i lopovluk) a nam jovo nanovo svaku put i svaki put glupi narod se da navuć (ovaj put Srbi – koji su nekako najgluplji narod očito jer stalno ratuju i stalno gube)…

  • Ne seri idiote!Naš rat je obrambeni i čist ko suza,pa i ono što neki nazivaju zločinom nije isto sa drugim narodima,jer mi jesmo autohtoni,svi ostali su okupatori!
   I u prošlom ratu je bilo više dezertera i prisilno odvedenih na liniju,nego dobrovoljaca,tako da ima uvijek netko tko će branit svoj narod i dom a tebi retno u Njemačkoj,nek ti dicu turci uče,a unuke prave i rađaju crnci.

   Ne možeš ratno profiterstvo HDZ-a mjerit sa žrtvama najboljih naših sinova.

 • svaka čast za ovo .valjalo bi da navrate lažni penzioneri da vide kako tenk izgleda puška kakva ja uniforma bila da znaju ako ih pozovu na reviziju da se pripreme.pozdrav svim braniteljima a posebno organizatorima ove izložbe.

 • ovi sto kazu da ne bi ratovali nisu bili u ratu imam u slavoniji 5 rodjaka pravih invalida od toga 3 teška invalida 2 vukovarski branitelji sa 8 miseci logora sad imaju kredite probleme ali svi kazu isto sve bi ovo ponov

Komentiraj: