Izložba Oldtimera & Festival uličnih zabavljača u Mepas Mallu

Srijeda 29.07. & četvrtak 30.07.2015. od 19:00 sati na platou centra

Ljeto ne možemo zamisliti bez zabave, uživanja i zanimljivih događanja, a ovog tjedna u Mepas Mallu čeka vas izuzetno bogat program prepun uzbudljivih iznenađenja.

Večeras od 19:00 sati sve do ponoći na platou centra moći ćete se družiti sa kreativcima u još jednoj ljetnoj, noćnoj izložbi kreativaca. Na preko trideset štandova moći ćete razgledati njihove unikatne i dizajnerske komade.

U srijedu 29.07. od 19:00 sati sati pripremili smo izložbu Oldtimera, svi posjetitelji imat će priliku vidjeti atraktivne kabriolete iz 50-tih i 60-tih u stilu James Bonda. Dašak prošlosti oduševit će sve ljubitelje vrhunskih automobila, a kao posebno iznenađenje stiže nam i predstavnik modernih automobila – najnoviji Bentley kabriolet.

No tu nije kraj, već u četvrtak 30.07. od 19:00 sati na platou centra očekuje Vas Festival uličnih zabavljača koji okuplja umjetnike čije će Vas izvedbe ostaviti bez daha! Svjedočite vrhunskim vratolomijama koje će Vas zaintrigirati i nasmijati do suza, i uživajte u savršenoj ljetnoj zabavi.

Više o ovom jedinstvenom i nezaboravnom iskustvu uličnog spektakla i performansa akrobata, žonglera, plesača i ostalih zabavljača možete pogledati na videu:

Atraktivne akrobacije i fenomenalne vratolomije samo su dio fenomenalnog uličnog festivala! Otkrijte što vas sve očekuje na ovom jedinstvenom spektaklu! 🙂

Posted by Mepas Mall on Monday, 27 July 2015

Zahvaljujemo se partnerima što su podržali Festival uličnih zabavljača: Elektroprivreda HZHB, Sberbank BH, Konzum, Ledo, Sarajevski Kiseljak, Kandit i Maraska.

Prepustite se i uživajte u čarobnim događanjima koji će osvariti vaše želje, nasmijati vas i zaintrigirati vašu maštu.

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.