Izgubio posao zbog korone pa dobio na lotu

Mladi otac iz Australije koji je izgubio posao zbog pandemije koronavirusa nedugo zatim je na lotu osvojio 4,8 milijuna australskih dolara.

Australca, koji je odlučio ostati anoniman, pandemija koronavirusa ostavila je u teškoj situaciji: ostao je bez posla, a skrbi se za ženu i malo dijete, no pokazalo se da mu sreća nije okrenula leđa te da je dobio na lotu.

Dobitak na igri Lott’s Set For Life neće dobiti odjednom, nego će mu se narednih 20 godina mjesečno isplaćivati određena cifra.

Kad sam shvatio da sam osvojio dobitak, probudio sam suprugu, a ona je počela vrištati. Nisam mogao vjerovati. Bezbroj puta sam provjerio samo da budem siguran. Nismo ništa spavali, ostali smo budni cijele noći, gledajući televiziju i praveći planove. To je predivan osjećaj. Mi smo mlada obitelj s bebom, a ovo će nas osigurati do kraja života, ispričao je za Australian Associated Press.

O njemu je poznato samo da je u dvadesetim godinama te da živi u Adelaideu. Otkrio je da je zbog pandemije izgubio posao te da mu je ovaj dobitak osigurao financijsku slobodu o kojoj nije mogao ni sanjati.

Nedavno sam izgubio posao zbog covida-19 pa je ovo veliko olakšanje. Bio sam pod velikim stresom, a sad sam presretan. Ovo nam daje potpunu financijsku slobodu. Mogućnosti su neograničene. To je divan osjećaj, ne mogu biti sretniji. Moja žena već planira kupiti novi auto i novu kuću, i to ne bilo kakvu kuću, nego onakvu o kakvoj smo sanjali, rekao je.

(www.jabuka.tv | Foto: Ilustracija)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.