Izetbegović odrezao Milanovićevog savjetnika s fotografije

Čelnik SDA i predsjedatelj Doma naroda BiH Bakir Izetbegović susreo se u utorak navečer u Zagrebu s predsjednikom Republike Hrvatske Zoranom Milanovićem te bivšim predsjednikom Stjepanom Mesićem.

Vodili smo vrlo otvoren razgovor o odnosima Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske, te o međusobnim odnosima Bošnjaka i Hrvata, napisao je Izetbegović na Twitteru te nastavio:

Zajednički je ocijenjeno da odnosi dviju država i dva naroda imaju izuzetnu važnost, te da se moraju unaprjeđivati kroz dijalog na ravnopravnim osnovama i u obostranom interesu, napisao je čelnik SDA dodavši da je razgovarano i o cjelokupnim odnosima u regiji.

Milanović već 20 dana nije ništa objavio na Facebooku, a Mesić nema profile na društvenim mrežama.

Službena web stranica predsjednika Republike Hrvatske o ovom sastanku izvijestila je u svega dvije rečenice.

Zanimljivo, Bakir Izetbegović izrezao je s fotografije Orsata Miljenića, predstojnika Ureda predsjednika RH i savjetnika za vanjsku i europsku politiku. Originalnu fotografiju sa sastanka preuzetu sa službene web stranice predsjednika RH možete pogledati na dnu članka.

Foto: Ured predsjednika Republike Hrvatske/Filip Glas

(www.jabuka.tv)

26 komentara

 • Sto je s kriminalom iz porodice Izetbegovic, nemaju stida, udri jovo nanovo. Zasto se nitko od istih ne distancira, nego se ceka sljedeci veci gaf da pokrije ove druge manje

  • Mesićev đed se. Uvinčo u hr i zvao se Muhammad i otalen ljubav prema đihadu to svi u rvackoj znadu a hanđar divizije mu ubila oca i 7 dana izvadili iz groba i objesili na drvo kolikoje zaraženi la i izdaja nanijo rvackom narodu

 • Sto tu radi govno od Mesica, mrzitelja hrvata. Njegov projekt je Komsic i njemu slicni. Raspiratori, Sebijina diploma,Osmicina diploma, snimak iz tuzilastva Osmice i to nista ne smeta Mesicu, slucaj Memic, slucaj Leutar, Bakiru nije lako..!

 • Svi predsjednici Hrvatske ( osim Mesića) su i predsjednici svih Hrvata na cijeloj kugli zemaljskoj !
  Mesić radije savjetuje protivnike Hrvata ! ( a na slici se vidi čiji je Mesić savjetnik).

 • Koji ce mu k…c Mesic.Znaci prodani smo.Mesic je doveden da ubijedi Milanovica i podrzi unitarnu BiH tj.Federaciju.Narode bjezi crno nam se pise.

 • 2 kantona, bosanci biraju svoje a ujedinit 3 hercegovacka kantona od luvna do konjica i oni biraju svoke da se ne ponovi komsic dva bosanca presjednika

 • Što će ovdje najveći izdajica u povijesti Hrvata, čergar Mesić, lopov i kriminalac svake vrste, balijski uvlačiguz, četnik, džukela i još svašta.

 • Mesić nastavlja žestoku borbu za islamsku Bosnu i Hercegovinu. Možda ga Gadafijevi nasljednici još plaćaju.

 • Taj..k…n sin Stevan Mesić je najveća hulja na ovim prostorima.
  Prije petnaest godina jedan od svjedoka suđenja za ratne zločine na području bivše Juge je pokazao dokumente(u Haagu) u kojima je crno na bjelo stajalo kako je Moamer Gadafi financirao predsjedničku kampanju S.Mesića za rušenje Hrvatske države i njeno vraćanje pod udbine skute kao prije Šuška i Tuđmana.
  Taj nitkov i hulja je dobio krajem devedesetih godina pr.st. čak 54 milijuna dolara za svrgavanje dotadašnje hrvatske vlade i vlasti i za dovođenje poslušnika koji će provodoti svačije interese samo ne hrvatske.
  Odatle toj bradatoj islamističko .romskoj hulji toliko novac za Našičku cementaru, Istarski mega turistički projekt desetaka hotela i kongresnih dvorana kao i nekoliko stanova u samom Zagrebu.
  Smatra se kako je od Gadafija i islamske države Libije dobio više od stotinu milijuna dolara koje naravno nikad nije vratio i zbog kojih se pred Gadafijevo svrgavanje u arapskom prolječu 2011. god. našao pozvan diljem svijeta putovati i apelirati na svim političkim razinama kako bi pokušao spasiti libijskog diktatora Moamera Gadafija!
  Eto, odakle on s Bakirom i svim protivnicima Hrvatske!
  Islamistički radikalizam i terorizam u Europi pa čak i u SAD-eu, su spojnica koja ih veže kao pupčanom vrpcom u svim postupcima protiv europskih vrjednota koje Hrvatska, opet, kao predziđe krščanstva svojedobno, ponovno osjeća i na svojoj koži i napose na svojim nestabilnim granicama u susjedstvu u kojem opet kao nekad sve jače trublje ratne trube!

 • Milanović toliko cijeni i uvažava izdajnika Mesića da se na njegov prijedlog sastao sa ovim islamistom u nepoznatom svojstvu. Milanović između Tuđmana i tite se jasno opredjeljuje za krvoloka titu.

 • A gdje nam je Jadranka Kosor, Meske je zezno osta ona bez dnevnice. Ali ima vremena danas, sutra ce i ona iznijeti svoj idlamisticki stav o prilikama u BiH. Koliko moras biti jadan, pokvaren da dodes kod presjednika RH sa Bakirom oko kojeg se vrte sve afere u BiH i da lobiras za njega, bosnjake, Komsica i sve protiv svog naroda hrvsta. Jadna ti je obitelj i drzava koja te ima takvog pogana i pokvarena druze Mesicu,, gnjido,,…

 • Ako nam Amerikanci i Mesic budu krojili sudbinu, biće BiH drugi Afganistan. Kako izgleda, jedino Putin nas još more spasit.

 • Trebao je odrezati čekinjasto i izdajničko svinjče -najvećeg izdajicu u hrvatslkoj pobijesti, Stipu Prasca Mesića.

 • Trebao je odrezati čekinjasto i izdajničko svinjče -najvećeg izdajicu u hrvatslkoj pobijesti, Stipu Prasca Mesića.
  Druže Stipe, jebo ti pas mater, i onome tko je glaso za te.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.