Izetbegović: BiH je u lordu Ashdownu uvijek imala iskrenog prijatelja

Predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović povodom smrti lorda Paddyja Ashdowna uputio telegram sućuti obitelji Ashdown i Vince Cableu, predsjedniku Liberalnih demokrata.

Bosna i Hercegovina je od proglašenja neovisnosti i međunarodnog priznanja u lordu Ashdownu uvijek imala iskrenog prijatelja, kazao je Izetbegović.

Naglasio je da će posebno pamtiti njegov angažman na čelu Ureda visokog predstavnika, kada je svojom odlučnošću, energijom i političkim iskustvom presudno utjecao na provođenje važnih reformi u BiH te da je u vrijeme mandata lorda Ashdowna ojačan kapacitet institucija Bosne i Hercegovine i trasiran njezin put prema euroatlanskim integracijama.

Lordu Ashdownu smo zahvalni i za nesebičnu posvećenost Bosni i Hercegovini i nakon okončanja mandata u našoj zemlji. Svjedočili smo da je i posljednje dane svoga života posvetio stanju u Bosni i Hercegovini, snažno zastupajući njezine interese, navodi se u telegramu Izetbegovića, priopćeno je iz SDA, prenosi Fena.

Umro Paddy Ashdown, bivši visoki predstavnik u BiH

(www.jabuka.tv)


8 komentara

  • Bosnjaci su imali potplacenog,, korumpiranog,, prijetelja a hrvati i srbi na zalost nekoga tko ih sankcionirao, kaznjavao i ponasao se prema njima kao neprijetelj… A netko tko ne voli tri naroda koja su konstitutivni na cjelom prostoru BiH- ne i ostale manje narode ne moze biti prijetelj BiH- ni… Bakire, poznato nam je jako dobro sto ga bi bosnjaci volite i hvalite…

  • Teroristička islamistička organizacija muslimanska braća, koja pod akronimom SDA djeluje u BiH i kojoj je na čelu dinastija Izetbegović, iskreno oplakuje svoga člana Paddya. Brinuli su o njemu i zbrinuli ga poput ISILovog vojnika, darujući mu kućicu na jablaničkom jezeru sa 77 djevica u kojima je Paddy uživao dok mu se mogao dizati. Vjerojatno mu je jedna od njih i podarila “upalu mokraćnog mjehura”, na zapadu poznatoj kao AIDS, te je jadnik umro od slatke vaginalne bolesti. Ovi naši jadni političari koji “troše” iste jadne djevice neka se malo pripaze od prenosive “upale mokraćnog mjehura”, nove pošasti političara i “uglednih gospodarstvenika” sa teritorija negdašnje HRHB. A Paddyiu želim nastavak uživanja na onome svijetu u svojih 77 djevica koje je zaradio kao “prijatelj” BiH.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.