Izaslanik Doma naroda 30.000 KM otpremnine dat će u humanitarne svrhe

Izaslanik Doma naroda Zlatko Miletić dobit će 30.000 KM iz proračuna na ime otpremnine.

Miletić nije podnio zahtjev za otpremninu, nego se radi o zakonskoj regulativi.

Podnio sam zahtjev za umirovljenje. Imam 46 godina i 7 mjeseci sa benificiranim radnim stažom, a 42 godine običnog staža osiguranja i morao sam otići po sili zakona. Administrativno povjerenstvo podnosi zahtjev za sve umirovljene s obzirom da je to pitanje regulirano zakonom, kazao je Miletić za Klix.

Rekao je da novac neće zadržati i kako ga planira dati u humanitarne svrhe.

Iznos koji budem i kad budem dobio podijelit ću u humanitarne svrhe o čemu će javnost biti obavještena. Do sada sam dva puta glasao da se zakon promijeni i taj iznos smanji na 6.000 ili 6 prosječnih plaća, dodao je Miletić za navedeni medij.

Nastavit će obnašati funkciju u Parlamentu BiH do isteka mandata 2026. godine.

(www.jabuka.tv | Foto: Facebook / Zlatko Miletić)

9 komentara

  • On će pričati o moralnom činu. Otac Jovan, a majka Ajša, a predstavlja se Hrvat samo da bi ukrao poziciju Hrvatima kako se predstavlja i ušao u institucije. Sada bi ta otuđena sredstva tobože htio vratiti i ostaviti pozitivan dojam.Naši predstavnici u institucijama malo rade da ga se diskreditira.,

  • On kao takav nakaradan kakvim ga nazivate DAJE otpremninu a u Aluminiju nase ‘rvatine Galici ,Lasici i ostali po dva puta uhimali otpremnine pa se vracali na posao i nikome nista !Baš fuj.

  • Nema veze tko mu je otac a tko majka, eto on daje 30 000 km u humanitarne svrhe, sto nisu uradili to Spiric, Covic, Bakir. Kao oni nesto bolji i pošteniji. Sramotno je da samo ovolike otpremnine dobiju politicari, direktori javnih poduzeca, menadžeri. U kojoj mi kriminalnoj drzavi zivimo. Miletiću da si bio častan trebao si rasvijetliti ubistvo Joze Leutara i mnogih drugih ubistava sa političkim predznakom. Ipak si poklekao pred SDA i oni su te ušutkali i unistili su tvoj autoritet koji si u jednom momentu svoje politicke karijere imao. A tvoje izjašnjavanje kao hrvata a ako je istina da je otac srbin a majka muslimanka onda je to jadno i sramno.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.