Izašao trailer za novu verziju serije ‘La Casa de Papel’

Serija La Casa de Papel jedna je od najgledanijih Netflixovih ostvarenja svih vremena, a sada stižu sjajne vijesti za sve ljubitelje ovog hita.

Naime, na iznenađenje brojnih fanova diljem svijeta, korejski Netflix objavio uzbudljivi teaser korejskog remakea ove popularne priče.

Originalna serija prati profesora i skupinu kriminalaca koji su se udružili kako bi uspješno ‘odradili’ pljačku stoljeća i to u stilu Robina Hooda: Skupina ljudi na rubu društva nadmudruje vladu u potrazi za boljim životom, slobodom i novcima.

Korejski Netflix jučer je otkrio i glumačku ekipu koja će utjeloviti obožavane likove, a među kojima su i neki vrlo popularni glumci.

Između ostalih, Park Hae-Soo iz Squid Gamea glumit će kontroverznog Berlina. Tokyo, koja pripovijeda priču u originalnoj seriji, glumit će Jun Jong-Seo, a njezinu ljubav – Ria glumit će Lee Hyun-Woo.

Iako još uvijek nije poznato koliko će se ovaj remake po priči razlikovati od originalne La Case de Papel, sigurno je kako će radnja u Koreji donijeti potpuno novu perspektivu samoj seriji.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.