Povoljni letovi iz Mostara preko Beograda do osam europskih lokacija

Iz Mostara preko Beograda dostupni su posebni akcijski letovi do osam europskih destinacija.

Zahvaljujući suradnji Zračne luke Mostar i Air Serbia, imate mogućnost letjeti do atraktivnih lokacija u Europi, uz povoljne cijene.

Tako ćete za kartu u jednom smjeru za Copenhagen platiti 74 EUR, Bruxelles 76 EUR, Milano 79 EUR, Stockholm 88 EUR, Salzburg 89 EUR, Gothenburg 101 EUR, Barcelonu 116 EUR.

Ove ljetne sezone, mostarska zračna luka ima dogovorene i povremene charter letova malteškog prijevoznika Luxwinga, od čega većina za Cataniu i Napulj.

Podsjetimo, letovi na relaciji Mostar — Beograd su na rasporedu ponedjeljkom, petkom i nedjeljom, a cijena povratne karte kreće se po cijeni od 104 eura.

Nevjerojatno povećanje broja putnika Zračne luke Mostar

(www.jabuka.tv | Foto: Denis Kapetanović / Pixsell)

3 komentara

  • ,,od Mostara preko Beograda do europskih destinacija” haloo
    Jeste li mogli od Mostara do eu destinacija ili niste sposobni za to.. ko da je BG zapad..

    • Pa imas i neke EU destinacije, bile su i prije ali zainteresiranost nije bila na razini. Sta ti je problem u tome da letis preko BG ako je OK cijena? Mozes i preko Zagreba ako ti je bitno, i da, Beograd je za Mostar, a da ne govorim ostatak Hercegovine, teski Zapad, pogotovo sto se tice aerodroma koji je jedan od najjacih u cijeloj regiji. Prestanite vise srati po normalnim stvarima jer ste optereceni nacionalnostima i vjeri, zaostali ste da nema zaostalijeg plemena medju Hrvatima.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.