Iz BiH stigla zanimljiva ponuda članicama benda Spice Girls – Jabuka.tv

Iz BiH stigla zanimljiva ponuda članicama benda Spice Girls

Funky Guerrilla, brend iz Bosne i Hercegovina objavom na Facebooku privukao je pažnju, a objavu su uputili članicama grupe
Spice Girls. Poručuju djevojkama kako bi voljeli kreirati njihove majice jer su najbolji u tome.

Hej, Spice Girls, mi smo društveno odgovorna kompanija iz Bosne i Hercegovine i voljeli bismo kreirati vaše majice, jer to je ono što najbolje radimo! Garantiramo da vas neće boljeti glava, ako nas angažirate! Uz to, samo smo nekoliko zemalja udaljeni od vas. Javite nam što mislite, poručili su na Facebooku.

Naime, povod za ovu objavu bio je teks koji je objavljen u The Guardianu u kojem je pisalo kako se promo majice za Spice Girls proizvode u Bangladešu, a zaposlenice te tvornice u Bangladešu rade za samo 35 penija po satu.

Guardian je objavio ovu informaciju jer je u cijeloj priči sporno to što Spajsice kupnjom svojih promo majici pozivaju na društvenu odgovornost jer novac od prodaje doniraju organizaciji “Comic Relief” koja doprinosi ravnopravnosti  žena u društvu.

Spajsice navodno nisu znale za tu informaciju, a s novim saznanjem možda prihvate ponudu koja je pristigla iz Bosne i Hercegovine, prenosi Večernji.hr.

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.