Ivica Kostelić ponovno postao otac: Supruga Elin je rodila blizanke – Jabuka.tv

Ivica Kostelić ponovno postao otac: Supruga Elin je rodila blizanke

Supruga Ivice Kostelića (39), Elin, u petak popodne rodila je blizanke u Petrovoj bolnici u Zagrebu. Par već ima sinove Ivana (5) i Leona (3).

Presretan sam. Sve je divno prošlo, posebno zahvaljujemo liječnicima i osoblju u bolnici koji su cijelo vrijeme bili izuzetno brižni i profesionalni, i u ovo zaista izazovno doba, dali sve od sebe da porod prođe u najboljem redu. Elin je rodila prema predviđenom terminu, što je rijetko običaj kada mame nose blizanke, no drago mi je da je sve dobro jer je pred kraj dosta teško podnosila trudnoću, rekao je Ivica za Večernji list.

Dodao je kako su razgovarali već i o imenima djevojčica ali to će tek definirati.

Iako smo svi oduševljeni, slavlje će ipak pričekati neka bolja vremena jer se mi, od početka krize s korona virusom, držimo toga da ostanemo kod kuće. I ovim putem pozivam i sve ostale na odgovorno ponašanje….a kad sve ovo bude za nama, biti će vremena i za slavlje i za druženje, rekao je skijaš za Večernji list.

Elin je nedavno rekla kako su presretni jer im na svijet dolaze dvije curice, a bitno im je samo da je sve u redu. Ivica je ranije za InMagazin priznao kako je jako popustljiv te da ga sinovi vrte oko malog prsta. U očinstvu iznimno uživa.

Uvijek sam htio imati puno djece jer je to ono najvrednije što iza nas ostaje. Nema ništa ljepše od podizanja novog života jer kao roditelj imate priliku stvarati jedan novi svijet. Saznanje o blizankama izazvalo je oduševljenje. Htjeli smo imati još djece pa je trudnoća bila planirana, no to je za nas bilo doista veliko iznenađenje, rekao je Ivica jednom prilikom.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.