Ivica Kostelić na Bjelašnici vodi trening kamp mladih bh. skijaša

Nakon austrijskih glečera, suradnja mladih bh. skijaša sa višestrukim svjetskim prvakom Ivicom Kostelićem se nastavlja trening kampom na Bjelašnici.

U okviru obilježavanja pet godina rada, razvoja i uspjeha Ski kluba NAŠ TIM, mladi natjecatelji uzrasta od 8 do 16 godina ovih dana provode treninge na Bjelašnici usvajajući znanje, iskustva i metodologiju svjetskog prvaka i osvajača olimpijskih odličja Ivice Kostelića.

Kroz ovaj trening kamp djeca natjecatelji, kao i bh. trenerski kadar, imaju priliku upoznati metode tehničkih, fizičkih i mentalnih priprema alpskih skijaša direktno kroz znanje, ekspertizu i osobna iskustva Ivice Kostelića.

U sklopu ovog sportsko edukativnog programa večeras će u prostorijama Cinema City biti upriličena specijalna projekcija filma “Gnothi Seauton – Upoznaj samog sebe” i prigodno druženje s Ivicom Kostelićem.

Mladi natjecatelji usvajaju znanje, iskustva i metodologiju svjetskog prvaka i osvajača olimpijskih odličja Ivice Kostelića

“Upoznaj samog sebe” nije samo priča o sportu, već priča o životu, volji, želji, upornosti i vjeri. Priča je to o najtrofejnijoj sportskoj obitelji s naših prostora, sniman kroz čak 23 godine njihovog života i rada. Upravo zahvaljujući Janici i Ivici, koji su svoju životnu priču ispričali u ovom filmu, njihova zemlja će ostati u cijelom svijetu prepoznata kao zemlja olimpijskih pobjednika.

Dolazak Ivice Kostelića u Sarajevo nastavak je suradnje započete ove sezone na austrijskim skijalištima, a ujedno je i prvi u nizu trening kampova koji ima za cilj popularizaciju Skijaškog centra Bjelašnica u natjecateljskom skijanju, te vraćanja Sarajeva na svjetsku skijašku mapu, piše Klix.ba.

Dolazak Ivice Kostelića u Sarajevo nastavak je suradnje započete ove sezone na austrijskim skijalištima

Ivica je u karijeri osvojio četiri medalje s olimpijskih igara i tri sa svjetskih prvenstava, a 2011. godine je bio najbolji skijaš svijeta kada je osvojio veliki Kristalni globus.

Projekcija filma “Gnothi Seauton – Upoznaj samog sebe” će se održati u Cinema Cityju s početkom u 18:30 sati.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.