Ivan Vukadin imenovan za novog mandatara Vlade HBŽ

Na danas održanoj sjednici Rukovodstva Skupštine Hercegbosanske županije povjerenje za novog mandatara Vlade Hercegbosanske županije dobio je Ivan Vukadin.

Predsjedatelj Jozo Ćosić te zamjenici predsjedatelja Dragana Damjanović i Jasenko Tufekčić dogovorili su, sukladno prijedlogu Kluba hrvatskih zastupnika u Skupštini, kako povjerenje za sastavljanje županijske Vlade dobiva Ivan Vukadin, javljaju HBŽ-vijesti.com.

Aktualni načelnik Tomislavgrada će tako preuzeti ulogu županijskog premijera nakon što je izbačen iz matične stranke HDZ-a BiH zbog sukoba s livanjskom organizacijom stranke.

(www.jabuka.tv)

8 komentara

  • ŽZH ,ŽHB ,Brotnjo ,korektni časni ljudi iz pokreta HDZ ,za razliku od Čovića i njegovih mostarski ministara koji gledaju do Žovnice i Kobilovače ,okreni leđa budi svoj (ali poslije RH izbora ,nije hrvatski narod ginio samo za ovu ekipu ,Vukadin je izvorni iz svehrvatskog pokreta ,Čoviću otrizni se ili biži ,ne mrzim Mostar (branio sam ga )ali volim i svoj grad di živim

  • E ovo su naša posla. Gore svađa Livno-Duvno u HDZu i onda se ovo dogodi.
    I šta će biti? Odradit će ovaj mandat a pogotovo ako izgube lokalne izbore, što je najizglednije gore, vraćat će se u HDZ. Ta sve su stranački igrači bili, da ih nije stranka pogurala ne bi bili na pozicijama. I baš bi nam trebali lokalni sukobi dok se ovo u Sarajevu događa. Sarajlije se boje mostarizacije Federacije, a naši gledaju sitne interese ko će sjediti u Šumama, Elektru itd.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.