Ivan Pernar: Naravno da se radujem Hanžekovićevoj smrti

Otkako je javnost saznala za smrt zagrebačkog odvjetnika Marijana Hanžekovića, Pernar nije prestao objavljivati statuse na svom Facebooku.

“Nije to bio ugledni pravnik nego smeće od čovjeka koje me tužilo za klevetu jer sam ga nazvao monstrumom, čudovištem, delegatom sotone i crpiteljem životne energije iz ljudi.Upozorio sam već na dan kad me tužio da će prije umrijeti nego dobiti sudsku presudu protiv mene, te da bi umjesto pravne bitke protiv mene trebao voditi brigu za svoje zdravlje i život jer je samo pitanje trenutka kad će riknuti. Nije me poslušao, sebi na štetu i vječnu propast”,  napisao je Pernar.

U međuvremenu, sa svojim pratiteljima podijelio je kako su “danas samo dobre vijesti” te da se raduje Hanžekovićevoj smrti.

“Naravno da se radujem Hanžekovićevoj smrti kad me gad tužio,” napisao je.

Također, osvrnuo se i na predsjednicu i premijera koji su nakon vijesti o smrti izrazili sućut obitelji preminulog te je ponovno naglasio da se raduje i da ide proslaviti s društvom, prenosi Kamenjar.com.
“Ne raduju se svi zbog Hanžekovićeve smrti, predsjednica, premijer i predsjednik Sabora izražavaju sućut njegovoj obitelji i govore o njemu sve najbolje. Međutim, ja ne spadam među njih. Idem na pizzu sad s društvom proslavit pobjedu nad čovjekom koji me tužio i izgubio i pravnu i životnu bitku protiv mene”,  napisao je Ivan Pernar.

(www.jabuka.tv)

11 komentara

  • Pernar ne mogu se nacuditi tvojoj pameti….a saborski zastupnik na narodnoj placi…svi znamo tko je covjek bio al jako je jadno radovati se tudjoj smrti

  • Nije da se baš radujem tuđoj smrti. To nije ljudski. Da ga nešto pretjerano žalim, nisam. A ovoj budaletini Pernaru samo poručujem. Svaka se budala veseli na svoj način. Jebem ti državu i parlament u kojemu ti možeš dobiti glasove! Ta i takva Hrvatska nemože sebe spasit a kamoli nas! Odjebite!

  • Za Prcu neznam da li Hrvatsku moze itko vise spasiti koliko su je poharali kradeze i sdp,Pernar je barem iskren i sigurno nije on i njegova stranka kriva za pljacku Hrvatske od takozvanih domoljuba koji su ustvar teske lopine i boli ih briga za Hrvatsku samo nek je njima i njihovim uhljebima dobro a ostali pravac Njemacka i Irska,dole komunisticki sdp i komunisticko lopovski kradeze,ovome olosu masonskom neka gori u paklu dosta je zla uradio jadnoj sirotinji!

  • MH je koristio fiškalske alate u samopromociji.
    Mi njegova generacija patimo zbog nas i njega-kako je zgodno znao reći – možete se lupati petanjcima po guzi

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.