Ivan Mikulić: ‘Pobijedio sam tumor na mozgu’

Glazbenik Ivan Mikulić predstavio je nedavno novi singl ‘Braća po kamenu’, a iza njega je i bitka s teškom bolešću koju je uspio pobijediti. 

[youtube id=”AUdpz_LWARU” width=”600″ height=”350″]

Glazbenik Ivan Mikulić, koji je 2004. s pjesmom ‘Daješ mi krila’ predstavljao Hrvatsku na Eurosongu u Istanbulu, nakon kraćeg izbivanja vratio se na scenu. Na nedavno održanim 19. melodijama Mostara Širokobriježanin je predstavio novi singl ‘Braća po kamenu’, kojim je osvojio drugu nagradu publike i za koji je snimio spot. Njegov ćemo spot uskoro gledati i na nacionalnoj CMC televiziji. Osim što pjeva, Ivan potpisuje i glazbu, no primjetno je da je ta pjesma u glazbenom smislu drukčija od njegovih hitova ‘Daješ mi krila’, ‘Pustite me da je volim’…

Od 2008. nismo ga imali priliku slušati na domaćim radiopostajama, a osim što je u međuvremenu završio studij novinarstva i magistrirao odnose s javnošću pri Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, rad na glazbenoj karijeri na neko je vrijeme odgodio zbog bolesti. Talentiranom glazbeniku dijagnosticiran je tumor na mozgu, što nam je ovom prilikom i sam potvrdio.

– Pobijedio sam tumor mozga zahvaljujući pravodobnoj dijagnozi, operaciji stručnih doktora i molitvi. S druge strane, u posjedu sam čvrstih argumenata za medije i javnost da imam nešto u glavi – našalio se. (Story.hr)

(www.jabuka.tv)11 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.