Ivan Krstanović slomio nožni prst

Pripreme Širokog za sada samo otežavaju niske temperature, a loša vijest je lom prsta desne noge napadača Ivana Krstanovića.

”Imali smo dobar i koristan jednoipolsatni trening, kombinaciju trčanja i vježbi, a onda još odigrali malonogometni turnir s četiri momčadi. Sve ide kao podmazano, jer momci su se držali uputa o radu po zadanom programu tijekom zimske stanke. Nisam od njih ništa drugo ni očekivao, jer to su sve ozbiljni profesionalci, puni motiva i želje spremiti se za proljetni dio sezone u Premijer ligi BIH kako je najbolje moguće”, rekao je trener Širokog Brijega Denis Ćorić za Večernji list.

Momčad trenira u dvorani Sportskog centra Mandić na umjetnoj travi, a kako doznajemo Ivan Krstanović je prst desne noge slomio na treningu u subotu te će morati mirovati desetak dana.

(www.jabuka.tv)

10 komentara

  • Šta će on se jadan trudi ali šta ti vrijedi trud ako nemaš kvalitet to pokazuje i primjer barabana.U jednu mi žao ovog Krstanovića,dobar je kao čovijek ali valda će i on shvatiti da se sa nogometom može baviti samo rekreativno.Zna se desiti da neko slomi prst a to se obično dešava ako neznaš udariti loptu kako treba i ako ste sa loptom na vi

  • I JA SVAKI DAN VJEŽBAM U KOMBINACIJI SA TRČANJEM I SVE IDE KO (KOJEG LI IZRAZA) PODMAZANO.AKO TREBA TRENIRATI NEKU EKIPU NEMAM NEKOG ISKUSTVA.ČUO SAM DA JE BRZINA PRIMARNA,DA PROTOK LOPTE IDE ŠTO BRŽE I DA SE ŠTO MANJE GRIJEŠ.TO JE PRVA STVAR NA KOJOJ BI RADIO I KO GOD TAKO RADI SVAKA MU ČAST.KADA JE RIJEČ O POSTAVLJANJU EKIPE,TAKTICI,UBACIVANJE U PRAZAN PROSTOR,STVARANJE VIŠKA,POVREMENO MIJENJANJE MIJESTA DA SE NOGOMET NE IGRA KAO STOLNI NOGOMET,RADIO BI NA TURBO MUNJEVITOJ TRANZICIJI A AKO NEMAM ZA TO IGRAČE ONDA BI JAVNO KAZAO PA LJUDI MOJI EM ŠTO JA NEZNAM I NEMAM ISKUSTVA,JA NEMAM NI IGRAČE.IMAM JEDNOG SESARA KOJI KADA PRIMI LOPTU DRŽI JE U NOGAMA I GLEDA NAOKOLO KAO NEKI DEDO OD 60 GOD NA LIVADI KADA IGRAJU STARCI.IMAM KRSTANOVIĆA NAPRIJED KOJI TAKODJER PREVIŠE USPORAVA IGRU I IGRA KAO I SESAR STAROMODNO.ZA RAD NEKE MUNJEVITE TRANZICIJE I KONTRE IMAM BARABANA KOJI MOŽE DONEKLI SPRINTATI 100METARA ALI ON NEZNA SA LOPTOM.VAGNER MI MOŽE IGRATI 45MINUT AKO ŽELIM IMATI DONEKLE RITAM ZA OVU LIGU.TREBAM BRZE,STARTNE IGRAČE,IGRAČA NA 30 METARA OD SOLDE KOJI IMA KORAK,KOJI ZNA POVUĆI LOPTU, PROĆI IGRAČA,OSVOJITI NOVIH 30METARA PROSTORA I ONDA NAPRAVIT KVALITETAN PAS ZA GOL ŠANSU.AKO VEĆ NEMAŠ ZA TO IGRAČE ONDA TREBAŠ RADITI NA TAKVOJ IGRI SA IGRAČIMA KOJE IMAŠ A NE IGRATI SELJAČKI,STAROMODNO DA STOPER ISPUCA LOPTU NAPRIJED PA KOME ONA DODJE ILI STOPER DAJE LOPTU PRVOM DO SEBE,OVAJ OPET ONOME DO SEBE TAJ NOGOMET SE IGRAO PRIJE 2 SVJETSKOG RATA.

    • Bravo za Stošu,.,.Vjerovatno ovaj što traži da se zaključaju komentari je neko od trenera ili bliži saradnika.Nije degutantno već za vas treba biti poučno.Igrate Boga mi klasiku baš kao stolni nogomet.Toliko predvidiva i spora igra,čovijek uvijek unaprijed zna gdje će lopta.Zato naučite nešto i Boga mi može se ovde naći jako poučnih komentara za vas koji mislite da nešto znate i vodite ekipu.

  • krstanović majstor. malo manje padova i malo više golova… ali i ovako sam zadovoljan s njegovom igrom!!!! pozzz majstore….SAMO ŠIROKI!!!!!!!

Komentiraj: