Iva Marić Širokom Brijegu donijela povijesno zlato sa svjetske lige

Iva Marić, članica Karate kluba Široki Brijeg, ostvarila je povijesni uspjeh za svoj klub i svoj grad osvojivši zlato na svjetskoj karate ligi koja se održala u Veneciji.

Svjetska liga okupila je preko 4.000 natjecatelja iz cijelog svijeta, a članica KK Široki Brijeg popela se na najviše postolje pobjedivši u pet mečeva. Redom je pobjeđivala predstavnicu Turske (4-1), BiH (6-2) , Ukrajine (4-4, prednost prvog poena), zatim još jednu Ukrajinku (3-0) dok je u finalu bila bolja od predstavnice Italije s visokih 10-1.

Viktor Kvesić također je zabilježio odličan nastup osvojivši visoko deveto mjesto. Mjesto, pobjedivši prvo kolo predstavnika Ukrajine 5-1, predstavnika Italije 8-5, te je kasnije zaustavljen od prestavnike Španjolske 4-6, te u repesažu od predstavnika Portugala.

Anamarija Glavina i Klara Lovrić zaustavljene su u drugom kolu, dok su Matej Zeljko i Valentino Slišković zaustavljeni u prvom kolu natjecanja.

Karate klub Široki Brijeg zahvaljuje se Gradu Širokom Brijegu, te sve troškove Svjetske lige u Veneciji snosio je Karate klub Široki Brijeg svim članovima, navode iz kluba.

Ekipu su vodili braća treneri Marin i Goran Hrkać, priopćeno je iz Karate kluba Široki Brijeg.

(www.jabuka.tv)

8 komentara

  • Velike čestitke za našu Ivu.
    Ovo nije slučajno osvojeno niti se može pripisati sreći.U finalu pobjediti 10:1to je stečeno znanjem trudom i vjerom u sebe i u svoju kvalitetu.
    Velike čestitke i njezinim trenerima i njezinim roditeljima koji joj pružaju podršku .Čestitke i ostalim učesnicima na svjetskoj smotri karatea.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.