Istražitelji WHO-a objavili: Ekstremno je nevjerojatno da se korona proširila iz laboratorija u Wuhanu – Jabuka.tv

Istražitelji WHO-a objavili: Ekstremno je nevjerojatno da se korona proširila iz laboratorija u Wuhanu

Međunarodni tim istražitelja iz WHO-a, koji je nedavno stigao u kineski grad Wuhan kako bi istražio porijeklo koronavirusa, objavio je kako je ekstremno nevjerojatno da se taj virus proširio iz laboratorija u Kini, o čemu mnogi teoretiziraju.

Tim stručnjaka posjetio je ključne lokacije u Wuhanu u kojemu su prijavljeni prvi slučajevi virusa i razgovarali su s pacijentima, ljudima iz hitnih službi i znanstvenicima, javlja Sky News.

Dokazi zasad govore o prijenosu zaraze sa životinje na čovjeka, ali još nije sigurno s koje je životinje virus prešao, kao niti kada se to točno dogodilo. Vjeruje se i da se virus lokalno prenosio preko zamrznute hrane, rekao je liječnik iz WHO-a, Peter Ben Embarek.

Istražitelji se i dalje fokusiraju na mokru tržnicu u Wuhanu koja je povezana s prvim slučajevima, odnosno s jednim od prvih žarišta koronavirusa. Ipak, Kineska zdravstvena komisija kaže da su se lokalne transmisije tada događale i na drugim lokacijama u Wuhanu.

Osim toga, znanstvenici su otkrili kako je moguće da je virus cirkulirao i u drugim regijama prije nego što je prvi slučaj prijavljen u Wuhanu. Te zaključke temelje na uzorcima uzetima par tjedana prije prvih slučajeva, prenosi Telegram.

Ipak, Liang Wannian kaže kako nema konkretnih dokaza za tako nešto, posebno s obzirom na prodaju lijekova i broj hospitalizacija. Nema dokaza ni o velikim žarištima prije prosinca 2019. godine u Wuhanu niti bilo gdje drugdje.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

  • A priznali su oni koji su u francuskom laboratoriju u suradnji saonim u VUHANU PROIZVELI UMJETNO TAJ VIRUS I PUSTILI GA A TO JE BIOLOSKI RAT sto se proizvodi umjetno i namjerno pusta pa onda ima vec priprremljene vakcine da se obogate mocnici a ljude polako ubijaju kako kazu ima nas previse pa ce nas vakcina /spasiti/, sad postali sposobni samo imaju tu vakcinu a za ostale bolesti i tumore ne treba jer sad svi umiru od korone vrlo logicno za kokosi. Krscani ne smiju primati vakcine sa dijelovima abortiranih beba a jos manje genski modificiranu supstancu koja zamjenjuje bozju osnovnu stanicu po kojoj smo covjek a to je DNK

  • Treba nac di šišmiši imaju labaratorij za pravljenje virusa pa ga zapalit i gotova prica samo pozurite vidis da svako misec dana naprave novi virus

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.