Ispred Mepas Mall-a u srijedu će se održati ljetne igre

Za sve ljubitelje sporta i dobre zabave, u srijedu 22. kolovoza 2018. stiže vrhunski sportski događaj, Mepas Mall Ljetne igre!

Na mjestu najbolje zabave, na platou Mepas Malla od 19 sati za vas smo pripremili pregršt aktivnosti koje uključuju mnoštvo sportova, iznenađenja i odličnu ljetnu zabavu, najavili su organizatori.

Uz vrhunsku atmosferu budite i vi dio velike sportske euforije i zaigrajte neke od omiljenih sportova, košarku, tenis, stolni tenis, stolni nogomet i mnoge druge.

U stankama između napetih sportskih borbi prepustite se Ledo sladoledima i najboljim Maraska osvježenjima, koje vraćaju energiju i popravljaju raspoloženje.

Organizatori su sigurni da će uz vrhunsku glazbu i pravu atmosferu na sportskim terenima biti još uzbudljivije jer je za najbolje natjecatelje Juventa Sport pripremio bogate nagrade.

Posjetite Mepas Mall Ljetne igre i prepustite se natjecateljskom duhu,a zabave i uzbuđenja sigurno neće nedostajati! Navijajte, natječite se i budite dio najveće sportske euforije u gradu, pozivaju organizatori.

Mepas Mall

Lifestyle u trendu!

(www,jabuka.tv)