Ispraznio kantu punu fekalija na javnoj gradskoj plaži – Jabuka.tv

Ispraznio kantu punu fekalija na javnoj gradskoj plaži

Neugodna scena na plaži Rezalište u Brodarici.

Nakon što je u nedjelju ujutro stariji čovjek ispraznio kantu punu fekalija u plićaku i pritom psovao sve koji su mi nešto prigovorili, čitateljica portala Šibenik.in kamerom je uhvatila tu scenu.

Sunčali smo se tu ispred pekara i odjednom je sve počelo smrdjeti, a kada smo se dignuli pogledati što se događa, on je sve fekalije već izbacio van i prao kantu rukama. Kasnije je odšetao prema glavnoj cesti, neki je domaći. Na naše ‘sramite se’, odgovorio je sa ‘sramite se vi’ i otišao, ispričala je šokirana čitateljica.

Fekalije su, prema svjedočenju čitateljice, ostale plivati po plićaku još 20-ak minuta, a o cijelom su incidentu obaviješteni i komunalni redari koji će provjeriti snimke nadzornih kamera.

U slučaju da zateknu osobu da baca fekalije ili drugi otpad u more, zatražit će dokumente i pokrenuti prekršajni postupak koji može rezultirati kaznom do 2.000 kuna.

Pazite, nije to bezazlena kazna. Netko koristi javnu gradsku plažu da isprazni kantu fekalija, rekao je šibenski komunalac Bore Rončević i pozvao građane da o takvim incidentima obavijeste komunalne redare ili policiju.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.