“Iščekujući zoru” u Širokom Brijegu; Zečević: Naš se narod treba više povezati

Roman “Iščekujući zoru” mladog autora Matiasa Zečevića predstavljen je u srijedu u Širokom Brijegu.

Priča je to o teškim uvjetima odrastanja jednog dječaka za vrijeme Domovinskog rata, o djetetu koje je u ratnim godinama izraslo u odraslu osobu u nesvakidašnjim uvjetima, a ujedno i o životima mnogih obitelji u tom vremenu koje su morale napustiti svoje domove zbog teške situacije.

Radostan sam što sam u nizu svojih promocija, održao promociju i u Širokom Brijegu. Nadam se da sam i ovdje bio dobar predstavnik svog Odžaka i svoje Posavine. Drago mi je jer je veliko zanimanje medija za promocije, a isto tako vjerujem da će se i vijesti iz Posavine sve češće medijski pratiti, kako bi se naš narod još više povezao. Nažalost, primijetim neke podjele što ne bi trebalo biti. Isti smo mi narod, bilo da živimo u Posavini, Središnjoj Bosni ili Hercegovini, poručio je za portal Jabuka.tv mladi autor.

S lijeva na desno Tonina Ibrulj, Mateas Zečević, Gabrijela Arapović

Matias Zečević student je druge godine Studija novinarstva na Filozofskom fakultetu Sveučilišta, a njegov prvijenac polučio je već veliki uspjeh. “Iščekujući zoru” čita se na čak tri kontinenta, a i druga je knjiga, tvrdi Zečević, već pri kraju.

Knjigu su, uz autora, predstavile mag. philol. angl. Tonina Ibrulj, asistentica Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru i Gabrijela Arapović, predsjednica udruge studenata novinarstva “Press”, a za glazbeni ugođaj pobrinula se Jelena Skoko.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.