Išamarala dječake zbog buke i poručila: Opet bi to učinila!

M. R. (62) iz Bora u Srbiji osuđena je na novčanu kaznu od 20 tisuća dinara (oko 330 maraka) zato što je pretukla dvojicu dječaka starih deset godina.

Kako pišu “Novosti” djeca su u lipnju ušla u lift jedne stambene zgrade u ulici Albanskih spomenica i greškom se dovezla na deveti umjesto deseti kat.

U tom trenutku žena izlazi iz stana pored i počinje ih šamarati, što je zabilježila sigurnosna kamera.

M. R. je povodom incidenta izjavila da joj je smetala buka i da bi ponovno isto postupila.

Roditelji djece su nakon presude pred Prekršajnim sudom najavili podnošenje privatnih kaznenih prijava protiv žene koja im je napala djecu.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

  • Nekim ljudima u pogledu sve vidiš…
    Nije ni čudo da su oči ogledalo duše!

    Nemam djecu ali jednog dana kad ih budem imala i ako netko digne ruku na njih (sve i da su krivi) nebi se dobro proveo sa mnom!

    • Prvo ti njih odgoji da se ne moras zbog njih stiditi sutra u javnosti, a onda dizi ruku na drugoga zbog nji, jer bar bi onda bio siguran da nije do nji!! To sto ti navodis i je problem danas, evo u skoli npr u nas, prije kad bi ti roditelje pozvali iz skole sutio si kao mis, crvenio se i istrpio kritike, a danas kad dodje bajusina na roditeljski uciteljicu za vrat boktenejebo ko si ti da mi malog ”maltretiras” da uci i bude pristojan na nastavi! Od odgoja kuci sve pocinje, kome je dite odgojeno nece ga sigurno nitko drugi morati preodgajati pozz

    • Kurva dicu udarat nezna ona sta su dica to treba okacit o stub i mlatit dica su dica nije bitno koje religije oni su andjeli bog je samo jedan pazimo svoje andjele

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.