"Iranski Messi" demantirao optužbe o obmani žena kako bi spavale s njim | Jabuka.tv

“Iranski Messi” demantirao optužbe o obmani žena kako bi spavale s njim

Iranac Reza Parastesh bio je prisiljen demantirati tvrdnje da je prevario 23 žene kako bi spavale s njim koristeći identitet Lionela Messija.

Zabrinjavajuća priča pojavila se ovog tjedna na društvenim mrežama i španjolskoj Marci, koja je tvrdila kako je viralna senzacija koristila sličnost s Messijem u kriminalnoj namjeri.

Parastesh, koji liči na Messija, navodno je spavao s 23 žene, a vlasti su osudile njegove postupke, objasnila je Marca.

Nakon što je bio informirano navodima, Parastesh je odlučio skinuti ljagu sa svog imena i oglasio se preko društvenih mreža.

Dvojnik je na Instagramu postavio video u kojem odbija optužbe te također objašnjava kako medijski natpisi štete njegovom ugledu i čine ga podložnim uznemiravanju, piše Klix.ba.

Pozdrav prijetelji, lažna vijest o tome da sam spavao s 23 žene zato što su mislili da sam Lionel Messi je postala viralna na društvenim mrežama. Molim vas nemojte se igrati s ljudskim ugledom i kredibilitetom. Svi smo svjesni činjenice da bi, ukoliko bi se to zaista dogodilo nekome, bilo optužbi i to bi dovelo do mog progona. To bi bila katastrofa međunarodnih razmjera.

Da je vijest točna, odmah bi završio u zatvoru. Ne vjerujte tome, to nije istina. Učinit ću sve da se ovo zakonski ispita i pobrinem da se moje ime očisti. Vijest se širi u muslimanskim zemljama i to je bila katastrofa. Bio sam jako uznemiren jer me je cijeli svijet kritizirao, rekao je Parastesh svojim fanovima.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj: