Ipak se neće snimiti treći nastavak “Seksa i grada”, a za to postoji samo jedan krivac

Seks i grad, megapopularna serija o četiri prijateljice koje traže ljubav i uspjeh u New Yorku očarala je publiku diljem svijeta.

Po završetku serije, snimljena su i dva filma, a najavljivan je i treći, no čini se da će obožavatelji ove četiri dame ipak ostati kratkih rukava, piše Daily Mail. Sve je bilo spremno za početak snimanja, ali onda se dogodio preokret. Naime, glumica Kim Cattrall koja igra ulogu mnogima omiljene Samanthe.

Kim je odlučila ulogu koja ju je proslavila staviti nisko na listu prioriteta i od produkcije zatražila da završe sve projekte na kojima trenutno radi ili neće prihvatiti ulogu. Warner Bros je odbio njene zahtjeve i stopirao produkciju filma.

Jedini razlog zašto se film ne snima jer Kim Cattrall. Svi ostali su se veselili snimanju, ali Kim je tražila pozornost i pravila žrtvu od sebe. Imala je drskosti da kaže upravi WarnerBrosa da će se pojaviti na setu jedino ako završe sve njene projekte. Što ona misli, da je George Clooney?“, rekao je anonimni izvor. Drugi je izvor također negodovao.

Ova ju je uloga proslavila. Budimo realni, jedino po tome i je zapamćena. Ostali glumci i ekipa su se preselili u New York, odbili druge poslove, a nju se čekalo da da odgovor“, tvrdi.

Ostale glumice su već pristale na iste honorare kao za prethodne filmove, a Sarah Jessica Parker je nedavno potvrdila da od snimanja neće biti ništa.

Odlučeno je. Nećemo raditi. Jako sam razočarana. Spremili smo zabavnu i lijepu priču. Nije mi žao to je nećemo moći ispričati, već zbog fanova koji su se veselili novom nastavku“, rekla je medijima.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: