Inzko o tvrdnjama da ga žele smijeniti Putin i Merkel: Ja ću večeras mirno spavati – Jabuka.tv

Inzko o tvrdnjama da ga žele smijeniti Putin i Merkel: Ja ću večeras mirno spavati

Nakon što je portal “Istraga.ba” danas objavio “šokantna” saznanja, prema kojima, navodno, Njemačka u suradnji s Rusijom ruši Valentina Inzka, visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini. On je kratko reagirao.

Ja ću večeras mirno spavati, kazao je Inzko za “Avaz”.

Inače, u tekstu je navedeno da bi o inicijativi Berlina njemačka veleposlanica ovog tjedna trebala “upoznati” i članove Predsjedništva BiH.

Također, navedeno je da je njemački kandidat za visokog predstavnika Christian Schimdt, odlikovan hrvatskim ordenom “Red Ante Starčevića”.

(www.jabuka.tv)


8 komentara

  • Kako misle ruši? On je diplomat nikakva vlast, zar nije tako 🤣? Međunarkdna ga postavila, međunarodna ga razrijesi duznosti. Aj ne sekira se, natankao se para a ima odbre odnose sa Sarajevom, Turskom. Bit ce nesto

  • vratite vi Hrvatima Bosnu. da ste vi posteni i casni sa svime ne bi Hrvati nepradvu imali. sramite se i vi i Srbi i koumnisti

  • Pa evo što bi mene zanimali nekakvi Hrvati , Srbi , Muslimani , tamo negdjeI na kraju svita. Meni je bitno da mi sjeda na račun 20 i nešto tisuća eura svaki misec, i da to traje što dulje. Budite iskreni i recite bilo to i vas zanimalo da ste negdje u Tanzaniji , Mozambiku i sl.

  • Mulac, cisto sumnjam da se zna kuci vratiti.Dajte mu vodica taman ga mi platili.Vece bitange u zivotu nisam vidio.Teski nacist…

  • Ova vijest je malo pobrkana, zato on kaze da ce mirno spavati, Rusija zapravo ide nama u prilog, sto se tice Njemacke to nije slucaj oni su medu onima koji podrzavaju visokog predstavnika, odatle i dolazi njegovo sigurnost da moze mirno spavati.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.