Intenzivna potraga za vozačem koji je napao Gordanu Tadić

Policijske agencije intenzivno tragaju za vozačem i vozilom koji su prouzročili incident kada je ugrožena sigurnost v. d. glavnog tužitelja Bosne i Hercegovine Gordane Tadić te osoba iz njezine pratnje i osiguranja.

Inciden je zabilježen 7. rujna u Zeničko-dobojskoj županiji, na prostoru Općine Olovo.

Nepoznati vozač i vozilo, krećući se velikom brzinom, ostvarilo je kontakt s policijskim vozilom MUP-a ZDŽ koje se nalazilo u pratnji vozila Tužiteljstva BiH, nakon čega se nastavilo kretati prema vozilu u kojem se nalazila v. d. glavnog tužitelja te je samo brzom reakcijom vozača izbjegnut sudar, priopćeno je iz Tužiteljstva BiH.

Nesreća je izbjegnuta prisebnošću i reakcijom vozača Tužiteljstva BiH, a još uvijek se traga za vozilom i vozačem koji je prouzročio nezgodu.

Nepoznato vozilo udaljilo se velikom brzinom s mjesta događaja. O incidentu je informiran dežurni tužitelj Tužiteljstva BiH.

Zbog navedenog incidenta, pojačane su mjere sigurnosti v. d. glavnog tužitelja, navodi se u priopćenju.

(Fena)


7 komentara

  • Ako je iko bahat i ponasa se divlje na cesti to su vozaci duznosnika i vozila u njihovoj pratnji. Njihovog divljavstva na cesti svjedoci smo svakog dana.

  • Cudno da se ugrozi zivot nekom hrvatskom prestavniku na visokoj funkciji.. Isilovci rade svoj posao uz podrsku bosnjacke politike i pojedinih politicara..Zastrasuju, prijete i na kraju posezu za najgorim… Jozo Leutar, Ugljen, Delalic, hrvatski policajci u Travniku sve je to dio iste politike. Radikalnih bosnjackih skupina i politike iz ratnih vremena.. Zalosno, pored ovoliko sluzbi, tehnologije, nadzornih kamera, pocinioci nepoznati…

  • Istraga u tijeku!Napomena neradi se o osobi bosnjacke pripadnosti.Sigurnosna situacija u BiH na visokoj razini.

  • U vrijeme druga Tita nije bilo ovakvih stvari. Bio je diktator ali je mali čovjek živio, radio, ljetovo, imao socijalnu zaštitu. Juga je bila šugava ali je bila socijalna država. A što sada imamo? Kriminal pljačku velikih rvatina.

  • Znaci da radi svoj posao ispravno. Cim joj prijete… Kad su visoko pozicionirani duznosnici Suda i tuzilastva korumpirani onda im nitko ne prijeti i sve je u skladu sa bosnjackom politikom iz Sarajeva. Ovdje im ocito sa Gordanom ne ide kako zele i onda idu i primjenjuju svoje metode… Pravna drzava mora zazivijeti vec jednom.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.