Instagram uveo dvije nove opcije

Voditelj Instagrama Adam Mosseri, objavio je na Twitteru da je tvrtka dodala dvije nove značajke, što bi, prema njegovim navodima, trebalo značajno poboljšati korisničko iskustvo Instagrama.

Naime, korisnici će zahvaljujući Rage Shake opciji, od sad moći jednostavno protresti svoj pametni telefon da bi prijavili problem s aplikacijom.

Mosseri navodi da će ova značajka pridonijeti pružanju povratnih informacija koje će značajno pomoći Instagramu da popravi neke greške, jer će korisnik moći puno lakše objasniti što je pošlo po zlu, prenosi The Verge.

Osim toga, na Instagram je stigao i dugo očekivani Carousel Deletion. Riječ je o značajki koja će omogućiti korisnicima da uklone samo jednu od više fotografija iz objave, što do sad nije bilo nikako moguće, pa su mnogi bili prisiljeni ukloniti cjelokupan sadržaj, piše Bug.hr.

Za korištenje ove opcije, potrebno je otvoriti objavu s više fotografija u aplikaciji, kliknuti izbornik u gornjem desnom kutu, otići na edit, potom pronaći fotografiju koju želite ukloniti i odabrati delete u gornjem lijevom kutu.

Voditelj Instagrama ističe da je Carousel Deletion trenutno dostupan samo na Instagram aplikaciji za iOS, a Rage Shake za sad mogu koristiti isključivo korisnici iz Sjedinjenih Američkih Država.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.