“Inicijativa Široki” i ove godine organizira humanitarnu akciju “Što ti možeš učiniti za Božić?” – Jabuka.tv

“Inicijativa Široki” i ove godine organizira humanitarnu akciju “Što ti možeš učiniti za Božić?”

“Inicijativa Široki” desetu godinu zaredom organizira humanitarnu akciju “Što ti možeš učiniti za Božić?”.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

Dragi prijatelji, deseta je godina humanitarne akcije Što ti možeš učiniti za Božić. Ove godine smo se i mi prilagodili epidemiološkoj situaciji i nećemo se moći veseliti na našem i vašem predbožićnom druženju, ali unatoč tome možemo pomoći našim sugrađanima u potrebi.

Hvala Mepas i Namex na ustupljenom prostoru, kao i svim našim podupirateljima i volonterima, hvala Marija Ćorić na dizajnu ovogodišnjeg plakata i hvala svima vama koji ste s nama kroz sve ove godine.

Očekujemo vas i na ovogodišnjoj, skromnijoj akciji.

Ne možemo riješiti ničije probleme, ali možemo dati nadu u bolje sutra i dati našim sugrađanima u potrebi do znanja da nisu zaboravljeni, navodi se.

Više informacija možete pročitati na plakatu.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

  • I ja sam ko protutnjala …bole me kosti i sad , najvise noge i ruke , a dobili smo koronu iza izbora iako ja nisam isla , ali isli mi drugi.Tako da ono sto mogu ucinit za Bozic cinim u svojoj kuci i to je to…ove potrebite trebaju zbrinut nase vlasti tako da im daju posten drzavni posao jednom iz kuce , a ne da u njih upiru prstom gori od njih samo zato sto se nisu u ratu i poraću snašli.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.