In Memoriam of EKV u Mostaru

Šestu godinu zaredom, Panta Rei zajedno sa tri bivša člana EKV-a organizira koncerte u znak sjećanja na Milana Mladenovića i “Ekatarinu veliku”.

In Memoriam of EKV njihov je način da ta lijepa sjećanja sačuvaju od zaborava. Koncertima će obilježiti dvadesetu godišnjicu od prerane Milanove smrti, i to koncertima sa bivšim članovima EKV-a.

A kako to posljednjih desetljeća na ovim prostorima biva i EKV je nestao zajedno sa toliko drugih kvalitetnih stvari koje su nam začinjavale život tih godina. I sada, samo nekoliko godina poslije njih, ostaju nam godine uz njih.

Bend koji oživljava “Ekatarinu Veliku” nastao je 2006. godine. Osnovan je kao fuzija glazbenika, članova originalne postave EKV-a sa grupom ljudi koji su više od dva desetljeća na glazbenoj sceni Beograda. Koncerti će se održati u Sarajevu (Sloga) 07.11., Mostaru (OKC “Abrašević”) 08.11. i Tuzli (Palma klub) 09.11. 2014.

Ulaznice za koncert u Sarajevu u pretprodaji se mogu kupiti u Slogi. Cijena u pretprodaji je 9 KM. Ulaznice za koncert u Mostaru u pretprodaji se mogu kupiti u OKC-u “Abrašević” i u trafici na Rondou, a cijena u pretprodaji je 8 KM. Ulaznice za koncert u Tuzli na dan koncerta na ulazu – cijena je 7 KM.

(Bljesak.info)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.