Imotski: Policijski službenik švercao meso i duhan iz BiH

Policijska uprava Splitsko-dalmatinska dovršila je kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom i dvojicom 34-godišnjaka.

Utvrđena je sumnja da su dvojica 34-godišnjaka, od kojih je jedan policijski službenik, 6. travnja na području Bosne i Hercegovine kupili oko 75 kilograma svježeg mesa, kojeg su zatim unijeli u Republiku Hrvatsku izbjegavajući mjere policijskog i carinskog nadzora, protivno odredbama Zakona o veterinarstvu, čime su počinili kazneno djelo „Izbjegavanje carinskog nadzora“, te je protiv njih podnesena kaznena prijava. Protiv policijskog službenika je u tijeku postupak udaljenja iz službe, piše Grude-online.info.

23-godišnjak se sumnjiči da je 7. travnja iz Bosne i Hercegovine u Republiku Hrvatsku prenio 50 kilograma rezanog duhana, izbjegavajući mjere policijskog i carinskog nadzora, a zatim ga je prodao 42-godišnjaku kojeg su policijski službenici istog dana u večernjim satima na području Imotskog zatekli s navedenom količinom duhana pa je protiv njega podnesena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Nedozvoljena trgovina“.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, protiv 23-godišnjaka je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Izbjegavanje carinskog nadzora“, prenosi PU Splitsko-dalmatinska.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

  • Sta se toga priko Zupanje unese! Ma ko je reagira!! Tonu steka cigareta za tjedan dana!! A oni par kila i uvatilo brajo !

  • Sto ako je tele neko domace dobio od robine za slavlja .
    Blagoslov polja Mise po grobljima dode rodbina na rucak to su obicaji.
    I covjeku to oduzmete,nemojte to je grijeh .
    Sto se tice duvana isto ko otkupljuje duvan ,mora covjek prodat kad se muci oko duvana ,a vi odma a sverca pustite sirotinju Bog vas pomogo.

  • Niko drugi nije ubojica nego Jovo ili Andrijica jer su oba naklonjrni zloci a Andrija nespava po noco.kaze kadija. Tako je to ljudi, zna se koga triba uhvatit a koga ne.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.