Imenovani novi izvršni direktori u EP HZ HB

Vlada FBiH dala je suglasnost Nadzornom odboru Gospodarskog društva JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar za donošenje Odluke o imenovanju izvršnih direktora.

Članovi Uprave ovog gospodarskog društva koji su odabrani na mandatno razdoblje od četiri godine su Vitomir Dodig – izvršni direktor za proizvodnju električne energije, Mario Bandić – izvršni direktor za distribuciju električne energije, Josip Čelar – izvršni direktor za opskrbu električnom energijom, Jelena Bukić za izvršnog direktora za ekonomske poslove, Vedrana Ćavar – izvršni direktor za pravne poslove i Sonja Sušac – izvršni direktor za razvoj.

Prije toga dana je prethodna suglasnosti Nadzornom odboru za donošenje odluke o razrješenju vršitelja dužnosti izvršnih direktora – članova Uprave radi okončanja natječajne procedure.

(www.jabuka.tv)

17 komentara

  • Masala, pozicije podijeljene, plijen se moze nastaviti dijeliti, kompetencije ne dolaze u obzir kao ni stranacke i rodbinske veze, milina!

    • Za 20:01 kad može biti po tvome gospodine onda evo nešto za tebe imam kćer završila fakultet prije tri godine …kad bude prvi natječaj daj molim te proguraj je ti jer ona a ni mi roditelji nije i niti će biti ni u jednoj stranci što se politike tiče.Bila jedan od četiri najbolja studenta sve godine.Igdi nije bilo mista za nju…zašto…di bio na Bleiburgu …ustaška obitelj kažu.

  • Za golemo,pa svi ministri u federaciji su iz mostara direktori itd i sjedišta sva u mostaru a mostar je samo županijsko središte ko Široki, Livno Orašje a sve u mostaru,a golemo iz Širokog nema nitko a nema niti ministra niti sjedišta državnih firmi ,a da glasova HDZ pa više od čapljine, Livna,i Posušja zajedno,golemo

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.